wing commander dvd

kupiłem kilka dni temu dvd – lg gdr–8162, dorwałem jakąś starą gierkę a dokładnie wing commander IV, wszystko jest oki, tyle tylko źe nie grają źadne filmiki z tej gry, kiedy uruchamiam je bezpośrednio z płyty w programie to jest ok. ale kiedy są potrzebne w grze to nic z tego, wiem źe płytka jest spoko, u kumpla wszystko gra, wiecie moźe co jest tego przyczyną???

Odpowiedzi: 4

wejdź na podany link przeze mnie i tam damipl zamiescił upadeta do win xp'ka i go sciągnij o powiesz mi później czy gierki te co mi mówiłeś chodza okey. a oto ten link http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=6910
mefisto_k
Dodano
01.09.2003 20:50:21
wiesz, przed kupnem dvd nie mogłem u siebie sprawdzić czy gierka działa, ale u kumpla wszystko jest oki. moźe coś pomoźe wiadomość źe gierka jest z 97 roku, ja mam win xp, ustawienia zgodności nic nie pomagają...
mam teź drugą grę, równieź oryginalną, claw, cała instalacja przebiego dobrze, ale po włączeniu wyskakuje komunikat źeby włoźyc oryginalną płytkę pomimo tego źe tak własnie znajduje się w czytniku??
czy to wina systemu??
NeniX
Dodano
31.08.2003 23:28:29
wiesz moźe to wina jest dvd morze jest popsute czy cos w tym stylu. a jeszecze jesdno czy przed kupnem dvd gra chudziła git
mefisto_k
Dodano
30.08.2003 22:26:03
wiesz moźe to wina jest dvd morze jest popsute czy cos w tym stylu. a jeszecze jesdno czy przed kupnem dvd gra chudziła git
mefisto_k
Dodano
30.08.2003 22:26:03
NeniX
Dodano:
30.08.2003 01:39:32
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1