WindowsXP i problem ze sterownikami do karty tv.

Witam,
co prawda XP uzytkuje juz od dluzszego czasu, ale wczesniej mialem wgrane dwa systemy; Win98 (z karta tv) i WinXP, jednak kiedy kupilem nowego kompa mam samego XP i pojawia sie problem. Otoz nie potrafie wgrac sterownikow do karty telewizyjnej PixelViewe Play TV Pro BT878, raz mi sie udalo i wszystko gralo, tylko jak wyciagnalem karte z PCI, zeby sprawdzic nowa karte sieciowa, wlozylem ja spowrotem to WindaXP wykryla karte tv ale musialem sterowniki instalowac jeszcze raz–nie da sie. Za kazdym razem podczas "instalacji sterownikow" wystepuje blad "wystapil jakis tam problem...". Sterowniki sa na 100% do WindowsaXP, za kazdym razem aktualizuje sterowniki z Moj Komputer>Menadzer uzadzen, jednak to nic nie daje, zawsze zainstaluej sie sterownik Audio, a Video nie chce, co robic? :(

Odpowiedzi: 6

Cumbre:
moze obejdzie sie bez formata.
Moźesz spokojnie na Nas liczyć :)
damiancore
Dodano
01.02.2006 14:53:32
Moze nie dwa razy na tydzien, w kazdym razie probowalem juz wszystkiego, recznie dobieralem sterowniki i za kazdym razem wyskakiwalo mi info,ze wystapil problem... takze sformatowalem, z reszta juz od kilku dni planowalem zrobic formata,a to tylko przyspieszylo moje dzialania. Nastepnym razem przed formatem zastukam tutaj, opisze bardziej dokladniej swoj ewentualny problem, zrobie screeny, moze obejdzie sie bez formata. ;)
Anonymous
Dodano
01.02.2006 14:51:16
Moze nie dwa razy na tydzien, w kazdym razie probowalem juz wszystkiego, recznie dobieralem sterowniki i za kazdym razem wyskakiwalo mi info,ze wystapil problem... takze sformatowalem, z reszta juz od kilku dni planowalem zrobic formata,a to tylko przyspieszylo moje dzialania. Nastepnym razem przed formatem zastukam tutaj, opisze bardziej dokladniej swoj ewentualny problem, zrobie screeny, moze obejdzie sie bez formata. ;)
Anonymous
Dodano
01.02.2006 14:51:16
Cumbre:
Problem rozwiazany, sformatowalem C

No tak, najlepsze panaceum na problemy z softem... gratuluje i mam pytanie przy kazdym problemie masz Format C: ? Tak ze dwa razy na tydzien formatowac,to dosc extremalna zabawa :mrgreen:
mettal
Dodano
01.02.2006 14:29:31
Problem rozwiazany, sformatowalem C, wgralem WindowsaXP i od razu zainstalowalem sterowniki karty telewizyjnej bez zadnego problemu.

Pozdrawiam,
mozna zamknac.
Anonymous
Dodano
01.02.2006 14:21:19
Cumbre:
... wystepuje blad "wystapil jakis tam problem..."...
Czy to tak trudno napisać o co Ci chodzi?
damiancore
Dodano
01.02.2006 12:30:24
Anonymous
Dodano:
01.02.2006 12:15:52
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1