Windows
Mam winXP i jak odłącze CDROM LG 48 to wgrywa mi się jedek pasek a jak podłącze to 30 .Procek 700 RAM 384 Kingstone SDRAM i twardziel 10GB Samsung , karte Geforce 2 400MMx 64MB i Soundblastera 16. I to nie jest to , źe CD ładuje mi się do windowsa bo jak go odłącze to róźnica w odczycie z dysku jest ogromna
Odpowiedzi: 7
Ja bym proponował wrzucić inny CD a tego LG wypiąć bo wyglada na to ze zaczyna siadac i to na dobre..! miałem cos takiego kiedys..! okazało się ze Cd pada..
Pozdrawiam..!!
Pozdrawiam..!!
Oźesz kurcze zalogowqałem się wtedy jako gość SORKI
Kontynuując sterowniki do VIA mam 4.49 to chyba dobre , natomiast do grafy 45.43 i wydaje mi się źe coś moźe być z tymi sterownkami
Kontynuując sterowniki do VIA mam 4.49 to chyba dobre , natomiast do grafy 45.43 i wydaje mi się źe coś moźe być z tymi sterownkami
brtx:Adas: odpowiadam na pytanie z maila:
zworke w CD ROM wepnij na pozycje SLAVE. NIe moze byc napedu bez zworki. To tyle.
Otóź nie miałem kabla na ATA 100 i jak kupiłem to wyczytałem , źe moja płyta VIA ECS p6bat–a+ obsługuje tylko UDMA 66 i teraz wgrywa mi się 2 źmijki . Mam stare BIOSY i do kary garficznej(2000rok) i do płtyt głównej (2000rok– wytm problem , źe nie ma nowszego , i chyba juź nie będzie).
Adas: odpowiadam na pytanie z maila:
zworke w CD ROM wepnij na pozycje SLAVE. NIe moze byc napedu bez zworki. To tyle.
A jaką masz płytę główną.
Poza tym mam mało punktów w 3Dmark2001 tylko 880
Albo wsadzić do drugiego portu ide jeszeli cd jest na tym samym co hdd.
Strona 1 / 1