windows xp w h**ja wali!!! :D

mam uno problemo ;C tz winda mi sie wiesz jak cos sciagam;/ mam SDI. i sie wqwian bo nic nie moge sciadac !!!! pls help!!! A i jeszcze programik co umozliwi roowny porzial trazsferoo!! THX!!nara;]

Odpowiedzi: 4

sry za przeklenstwa ale myslalem ze zagwiazdkooje **** i bedzie oki. A co do reszye ponktoow to jeszcze tekich zeczy nie umniem :D A podpis jooz zmienilem :D
elbe
Dodano
02.02.2003 12:58:29

Wysłany: 1 Luty 2003, 13:10:38 Temat postu: windows xp w h**ja wali!!! :D

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

mam uno problemo ;C tz winda mi sie wiesz jak cos sciagam;/ mam SDI. i sie wqwian bo nic nie moge sciadac !!!! pls help!!! A i jeszcze programik co umozliwi roowny porzial trazsferoo!! THX!!nara;]

po pierwsze – zmien nazwe topica :x
po drugie – nie klnij :shock: :x
po trzecie – zmien podpis :x
po czwarte – przeczytaj jeszcze raz pkt–y od 1 do 3

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
B3T0N
Dodano
01.02.2003 22:25:58

Wysłany: 1 Luty 2003, 13:10:38 Temat postu: windows xp w h**ja wali!!! :D

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

po pierwsze – zmien nazwe topica :x
po drugie – nie klnij :shock: :x
po trzecie – zmien podpis :x
po czwarte – przeczytaj jeszcze raz pkt–y od 1 do 3

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
B3T0N
Dodano
01.02.2003 22:25:58
Zaglądnij tutaj do działu sdi + windows xp i tutaj. Większość restartów i zwisów zaleźy od złej konfiguracji połączenia i trzeba teź do xp zainstalować odpowiednie poprawki które znajdziesz na tych stronach które podałem.

PS1: ten temat był juź poruszane no forum więc następnym razem jak będziesz zakładać temat to sprawdź czy to juź nie było omawiane.
PS2: witam nowego forumowicza
SLAY3R
Dodano
01.02.2003 15:51:19
elbe
Dodano:
01.02.2003 14:10:38
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1