Windows XP PRO lub HOME
Gdzie moge kupic taniej XPka? Najlepiej Home wiem ze w Warszawie sie da tak, ale w Krakowie wie ktos?
Odpowiedzi: 10
Durex i Durex panowie przeciez są sprawdzone torebki po pączkach z lukrem hahaha
Tyle, źe DUREX to jednorazówki :lol:
Ja rozumiem. Chcesz do 100 zlotych, oryginala i w folii.pharaoh:Czy ktoś wogule rozumie o co mi chodzi.
Widzialem cos takiego taniej – spelnialo wszystkie warunki, ale nazywalo sie "Durex".
Byłoby fajnie bo nie moge znalesc nic do 100zł narazie to tylko 160 zł ale taniej i orginał:)
Waźne zeby nie był rejestrowany zreszta sam dokladnie nie wiem jak to ma byc poprostu chce nie rejestrowanego itp... najlepiej w foli zeby był no i orginał:)
Czy ktoś wogule rozumie o co mi chodzi.
Tak czy inaczej pozdrawiam:)
Waźne zeby nie był rejestrowany zreszta sam dokladnie nie wiem jak to ma byc poprostu chce nie rejestrowanego itp... najlepiej w foli zeby był no i orginał:)
Czy ktoś wogule rozumie o co mi chodzi.
Tak czy inaczej pozdrawiam:)
Albo na czyms podobnym.
Albo jak znajomy bedzie sie pozbywal swojego orginalnego wina to moze taniej sprzeda.
Albo jak znajomy bedzie sie pozbywal swojego orginalnego wina to moze taniej sprzeda.
Czasem na Allegro się trafi... :roll:
Czasem na Allegro się trafi... :roll:
Wiecie takie promocje to ok i dobreprogramy.pl – ok ale jeszcze taniej zeby dostac oryginala na tzw. LEWO ale miec oryginal duzo taniej.
Albo w promocji jakiejs.
Ten moze przypasuje: http://www.dobreprogramy.com/
Strona 1 / 1