WINDOWS XP NIE PLUG'n'PLAY??? Dźwięk......:–( POMÓŻCIE!!!!!!
Problem u mnie wisi w tym ze posiadalem (do niedawna) karte muzyczna SB 128 PCI ,ale ta karta nie byla moja lecz mojego tatuśka wiec przyszla pora aby mu ja oddac (trzeba go zrozumiec – chce grać bo bez dzwieku gry niezbyt wciagaja) i postanowilem wrucic do poczciwej zintegrowanej na plycie AC'97
Zawinstalowalem sterowniki (przedtem wlaczylem ja w Biosie)pod XP i............Zonk!!!! Napisane jest ze "wyst. problem podczas inicjacji urzadzenia:
nieprawidlowe dane" :cry: :cry: :cry: Ta sama sytuacja miala miejsce na win 2000 lecz na odwrót zainstalowana byla zintegrowana (potem wylaczylem ja w Biosie) i zamontowalem SB 128 PCI na sterownikach oficjalnych do 2000 ze strony creativ'a i............ten sam błąd.
POMOOOOOCY!!!!!!!!!!!! Chyba kazdy chcialby sluchac muzyki na kompie.
Zawinstalowalem sterowniki (przedtem wlaczylem ja w Biosie)pod XP i............Zonk!!!! Napisane jest ze "wyst. problem podczas inicjacji urzadzenia:
nieprawidlowe dane" :cry: :cry: :cry: Ta sama sytuacja miala miejsce na win 2000 lecz na odwrót zainstalowana byla zintegrowana (potem wylaczylem ja w Biosie) i zamontowalem SB 128 PCI na sterownikach oficjalnych do 2000 ze strony creativ'a i............ten sam błąd.
POMOOOOOCY!!!!!!!!!!!! Chyba kazdy chcialby sluchac muzyki na kompie.
Odpowiedzi: 6
Zrób reinstalke systemu z cd rom z opcji naprawy przez 'r' i nie wybieraj swierzej instalacji systemu wtedy nie stracisz zadnych zainstalowanych programów i ustawin a korta powinna dzialac
dobrze mowi dac mu chleba
przejezyczylem sie nie reinstal a odswiezenie instalacji :wink:
przejezyczylem sie nie reinstal a odswiezenie instalacji :wink:
Jeźeli podczas instalacji kaźesz mu naprawić poprzednią instalację (klawisz R), nie będziesz potrzebował źadnych sterowników.
Jeźeli podczas instalacji kaźesz mu naprawić poprzednią instalację (klawisz R), nie będziesz potrzebował źadnych sterowników.
Strona 1 / 1