Windows XP i wiry..:/
formatuje dysk... skanuje antywirusami... i nic... po kazdej instalacji win XP mam pelno wirusow... a tego to sie pozbycc nie moge...:>> Briss.A <
Briss.A nie rozprzestrzenia sie automatycznie przez Internet, wykorzystuje tradycyjne nosniki danych – dyskietki, CD–Romy czy FTP, a takze programy do wymiany plików w sieciach P2P oraz kanaly IRC. pomocy... jak tego wszystkiego sie pozbyc... nortony, pandy i inne cuda nie dzialaja...:/
Briss.A nie rozprzestrzenia sie automatycznie przez Internet, wykorzystuje tradycyjne nosniki danych – dyskietki, CD–Romy czy FTP, a takze programy do wymiany plików w sieciach P2P oraz kanaly IRC. pomocy... jak tego wszystkiego sie pozbyc... nortony, pandy i inne cuda nie dzialaja...:/
Odpowiedzi: 5
nie wiem czy dobrze zrozumialem ale z Twojej wypowiedzi wynika ze po instalacji xp masz problemy, moze zeczywiscie plytka jest zła, ale nie wiem czy tylko instalujesz xpaka czy moze tez fomatujesz dysk, instlaacja xp wymienia tylko folder C:/Windows a wirusy zczasami znjdujasie gdzies indziej, czyli pełny format i jak najszybciej wszystkie service packi, pozdro
tomery:(...)
Jeśli to nie pomoźe to :
kup legala windowsa – napewno będzie "czysty".
i wgraj sp2 [darmowe laty] + AVG [darmowy antyvir] + Sygate Personal Firewall [tez darmowy] :)
nie naciskaj automatycznie wszystkiego co wyskakuje na warezo–xxx stronach, dla pewnosci uzyj jeszcze mksonline i Ad–aware 8)
Czyźby zainfekowany piracik ??????????????
Moźe instalujesz wirusa z płytki razem z windowsem ???
Sprawdz przed ponowną instalacją zawartość płytki!!!!
Jeśli to nie pomoźe to :
Moźe instalujesz wirusa z płytki razem z windowsem ???
Sprawdz przed ponowną instalacją zawartość płytki!!!!
Jeśli to nie pomoźe to :
http://www.pestpatrol.com/pestinfo/t/trojanspy_win32_briss.asp
Ręce opadają, odłącz się od internetu, sprawdz komputer antywirem wszystkie dyski szczególnie pamięć, format wgrać świeźy system z SP1, prawdopodobnie uźywasz pirata, wgrać poprawkę na Blastera i Szasera. Wgrać dobry antywirus. Dopiero teraz podłączyć się do netu i ędzie grać.
Waźne połączenie z netem musi być fizycznie rozłączone – po prostu wyjęty kabel z komputera.
Waźne połączenie z netem musi być fizycznie rozłączone – po prostu wyjęty kabel z komputera.
Strona 1 / 1