Windows XP Home ręczne przywracanie ustawień

Hej Wysypał mi się totalnie Windows XP Home, zatrzymuje się na ekranie powitalny i koniec. Nic nie można zrobić, próbowałem już przeróżnych porad, (tryb awaryjny, konsola odzyskiwania, naprawa systemu, pobrałem nawet ERD Commandera, itp ) a system martwy dalej. Po trzech dniach postanowiłem zgrać całą zawartość dysku na inny komputer, sformatować i zainstalować świeżą kopie Windowsa. I teraz moje pytanie jak przywrócić stare ustawienia kont (pulpi, program pocztowy outlook wraz z wiadomościami, programy, itp), zależy mi na jak najbardziej podobnym wyglądzie okienek, na starej funkcjonalności, ustawieniach i programach. Podstawa to przeniesienie kont jak to zrobić, jakie pliki skopiować, gdzie i w jakim momęcie, oraz konta pocztowa, ich wszystkie ustawienia, adresy i wiadomość. Jeżeli ktoś ma opis takiego procesu to będę wdzięczny za linka lub ktoś może opisać jak to wszystko zrobić krok po kroku. Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam Michał

Odpowiedzi: 1

Pulpit i ustawienia programów przywrócisz wklejając odpowiednie pliki configów do odp. katalogów. :)
N1ki
Dodano
16.08.2007 01:56:44
Szafa230
Dodano:
14.08.2007 12:32:53
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1