Windows XP Home ręczne przywracanie ustawień
Hej
Wysypał mi się totalnie Windows XP Home, zatrzymuje się na ekranie powitalny i koniec. Nic nie można zrobić, próbowałem już przeróżnych porad, (tryb awaryjny, konsola odzyskiwania, naprawa systemu, pobrałem nawet ERD Commandera, itp ) a system martwy dalej. Po trzech dniach postanowiłem zgrać całą zawartość dysku na inny komputer, sformatować i zainstalować świeżą kopie Windowsa.
I teraz moje pytanie jak przywrócić stare ustawienia kont (pulpi, program pocztowy outlook wraz z wiadomościami, programy, itp), zależy mi na jak najbardziej podobnym wyglądzie okienek, na starej funkcjonalności, ustawieniach i programach. Podstawa to przeniesienie kont jak to zrobić, jakie pliki skopiować, gdzie i w jakim momęcie, oraz konta pocztowa, ich wszystkie ustawienia, adresy i wiadomość.
Jeżeli ktoś ma opis takiego procesu to będę wdzięczny za linka lub ktoś może opisać jak to wszystko zrobić krok po kroku.
Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam
Michał
Odpowiedzi: 1
Pulpit i ustawienia programów przywrócisz wklejając odpowiednie pliki configów do odp. katalogów. :)
Strona 1 / 1