Windows XP 64
Poszukuje XP 64 mb pl gdyby przypawkiem ktoś sie o niego otarł prosze o wiadomosc na forum oczywiscie potrzebne sa sterowniki
Odpowiedzi: 20
Moźe podzielę się moimi wraźeniami z pracą (bardzo krótką) z Windows XP 64bit (Trial 360dniowy). Windows chodził idealnie, bardzo szybko muszę zauwaźyć (równieź prawdopodobnie, dlatego, źe był czysto instalowany po formacie całego dysku), ale było jedno, ale – nie mogłem mieć neta, bo producent nie wydał 64bitowych sterowników do karty sieciowej
Cała reszta chodziła super (gdzie się dało zainstalowałem sterowniki 64bitowe)
Jak odkryłem, źe nie mogę mieć neta to pobawiłem się trochę, zrobiłem formata i powróciłem do winxp sp2.
Cała reszta chodziła super (gdzie się dało zainstalowałem sterowniki 64bitowe)
Jak odkryłem, źe nie mogę mieć neta to pobawiłem się trochę, zrobiłem formata i powróciłem do winxp sp2.
gusioo:
A czy ja Lucky'ego w jakiś sposób krytykuję ?
Nie czuje źadnej urazy :P bo nie mialem zbyt duzego pojecia o co w tym chodzi, a teraz juz jakies tam mam. A co daje ta 64–bitowosc windowsa ? ze ma lepsze szyfrowanie czy co ?
P.S. Tak szczerze mowiac to zna ktos jakies programy co sa 64 bitowe :O
kwasyl:Poszukuje XP 64 mb pl gdyby przypawkiem ktoś sie o niego otarł prosze o wiadomosc na forum oczywiscie potrzebne sa sterowniki
Tyź pl? ..... ni ma
Rebe:Dwaj Panowie powyźej – dusery to mozecie sobie wymieniać w piaskownicy/ kawiarni/dyskotece itp., a tu nie miejsce.
Forum nie jest po to by "na nim rozmawiać", a by przedstawiać problemy i dochodzić do ich rozwiązania.
Kolejna taka wymiana zdań nie na temat wylecie w kosmos.
Dzietam wymiana zdań, ja tylko zwróciłem uwagę, źe nie chodzi o głębie kolorów, potem był "atak" ;) na mnie tom się zaczoł bronić.
O rozmowach nie ma mowy, to nie czat ;)
Dwaj Panowie powyźej – dusery to mozecie sobie wymieniać w piaskownicy/ kawiarni/dyskotece itp., a tu nie miejsce.
Forum nie jest po to by "na nim rozmawiać", a by przedstawiać problemy i dochodzić do ich rozwiązania.
no widzisz a ja Ciebie tez nie krytykuje tylko zapytaem czy jest co zlego w tym ze sie pomylil, a pozatym co mi by bylo z floodowania ? po prostu jest to forum dyskusyjne wiec staram sie na nim rozmawiac ...
a pozatym mam pytanie czy ten 64 bitowy system pojdzie na wirtualnym komputerze zrobionym np w MS Virtual Machine ?
update:
Ja absolutnie tez nie prowadze tutaj rozmow niepotrzebnych a tylko wprowadzam wyjasnienie do jakoby innego lecz rowniez nurtujacego tematu :D
a pozatym mam pytanie czy ten 64 bitowy system pojdzie na wirtualnym komputerze zrobionym np w MS Virtual Machine ?
update:
Ja absolutnie tez nie prowadze tutaj rozmow niepotrzebnych a tylko wprowadzam wyjasnienie do jakoby innego lecz rowniez nurtujacego tematu :D
TheL:po prostu sie pomylil co w tym zlego ?
A czy ja Lucky'ego w jakiś sposób krytykuję ? EL NINO ma racje floodujesz. Zwaź, źe wstawiłem mordkę ";)" Poprostu uścisliłem, źe nie chodzi o głębie kolorów. Nie było to w źaden sposób złośliwe. Jak byś przeglądał forum miast bezsensownego pisania to zauwaźyłbyś, źe niekiedy się napisze – "skarpeta jesteś ;)" i nie jest to obraźliwe.
po prostu sie pomylil co w tym zlego ?
Lucky:hmm, bo np. roznica miedzy 16bitowym wygladem a 32 bitowym jest , w kolorach. jestem ciekaw jak to moze wygladac jesli ma 64bit(cos mi sie ta teoria z tymi kolorami wydaje sie dziwna ale przynamniej tak slyszlalem)
Ciebie się chyba pojęcia popierdzieliły. Tu raczej chodzi o CPU (32 czy 64 Bity), a nie o głębie kolorów.
;)
Lucky:P.S. Róznica miedzy zwyklym winem a tym 64, polegprzypadkiem na tym cze o to ze jak sie ustawia rozdzielczosc tam jest do wyboru jakosc kolorow .. ale zamieszalem
:| :|
hmm, bo np. roznica miedzy 16bitowym wygladem a 32 bitowym jest , w kolorach. jestem ciekaw jak to moze wygladac jesli ma 64bit(cos mi sie ta teoria z tymi kolorami wydaje sie dziwna ale przynamniej tak slyszlalem)
P.S. Róznica miedzy zwyklym winem a tym 64, polegprzypadkiem na tym cze o to ze jak sie ustawia rozdzielczosc tam jest do wyboru jakosc kolorow .. ale zamieszalem
P.S. Róznica miedzy zwyklym winem a tym 64, polegprzypadkiem na tym cze o to ze jak sie ustawia rozdzielczosc tam jest do wyboru jakosc kolorow .. ale zamieszalem
Niekoniecznie Athlon 64,
kaźdy CPU w architekturze 64 Bit.
Pulpit wygląda dokładnie tak samo jak w XP 32 bit.
Zalecane zasoby Ram to 256MB.
kaźdy CPU w architekturze 64 Bit.
Pulpit wygląda dokładnie tak samo jak w XP 32 bit.
Zalecane zasoby Ram to 256MB.
Lucky:trzeba mieć Athlona 64 bo inaczej nie bedzie dzialal ? gdzies tak slyszalem a oprocz tego to chyba jakos z 1GB lub wiecej potrzeba. hmm, ma ktos moze screena jak wyglada pulpit tego systemu ?
Nie trzeba mieć Athlona 64. Moźna mieć takiegoź Intela.
System , a przynajmniej na to wygląda obecnie bedzie w wersjach dla poszczególnych platform.
A co tu moźna na obrazkach wypatrzeć ? – Toź to dalej bedzie windows xp.
trzeba mieć Athlona 64 bo inaczej nie bedzie dzialal ? gdzies tak slyszalem a oprocz tego to chyba jakos z 1GB lub wiecej potrzeba. hmm, ma ktos moze screena jak wyglada pulpit tego systemu ?
aha czyli spoko, dzieki za odpowiedz ...
Nie.
Z tego prostego powodu, źe go nie zainstalujesz.
Nie.
i na moim nie bedzie dzialac ? :D
Przeznaczeniem – jest dla procesorów 64 bitowych.
a czym sie rozni taki od zwyklego ?
Kuba:mam nadzieje ze chodzi TYLKO o triala!
O nic innego, bo to dalej bardziej beta niź final – przynajmniej w warunkach "domowych".