windows wersja 64–bit
Witam wszystkich. Mam pytanko czy ktoś testuje wersje wina 64–bitowego i czy jest polskojęzyczny bo zacząłem pobierać ale nie wiem czy warto :?: :?:
Odpowiedzi: 6
Witam!! Dzis zlozylem sobie kompa z Athlonem 64 i pierwsze co to wlasnie zainstalowalem tego XP 64–bit i ogolnie to fajnie chodzil mi sie podoba choc nie ma roznicy miedzy XP SP2 w wygladzie i ilosci latek, ale nie wszystkie urzadzenia da sie zainstalowac, np. moj modemik do neostrady nie chcial sie zainstalowac bo sterowniki sa pod windowsa 32bit'oweg, a teraz wlasnie sobie szukam owych sterowniko, tak wiec moje zdanie jest takie ze narazie nie warto go chyba instalowac na stale, lepiej poczekac do premiery. pozdrawiam
Witam!! Dzis zlozylem sobie kompa z Athlonem 64 i pierwsze co to wlasnie zainstalowalem tego XP 64–bit i ogolnie to fajnie chodzil mi sie podoba choc nie ma roznicy miedzy XP SP2 w wygladzie i ilosci latek, ale nie wszystkie urzadzenia da sie zainstalowac, np. moj modemik do neostrady nie chcial sie zainstalowac bo sterowniki sa pod windowsa 32bit'oweg, a teraz wlasnie sobie szukam owych sterowniko, tak wiec moje zdanie jest takie ze narazie nie warto go chyba instalowac na stale, lepiej poczekac do premiery. pozdrawiam
galawa:to się domyślam zamierzam wymienić kompa i nie wiem czy instalować tego wina czy pozostać przy starym . A jak jest z językiem??????????????????
Zostań przy wypróbowanym Xp 32bit :wink: Stary miał na swoim kompie tego 64bit i szczerze to nie widziałem źadnej róźnicy miedzy 32 bit (prócz oczywiście tego źe wszędzie było po angielsku)... Longhorma teź nie instaluj, bo sie rozczarujesz (jak narazie)...
Z językiem – nie ma wersji pl,a i sam system jest jeszcze betą.
W celach edukacyjnych mozesz sobie go pouźywać, ale mie spodziewaj się, źe zauwaźysz jakąś róźnicę choćby z powodu braku programów pisanych pod 64 bity.
W celach edukacyjnych mozesz sobie go pouźywać, ale mie spodziewaj się, źe zauwaźysz jakąś róźnicę choćby z powodu braku programów pisanych pod 64 bity.
to się domyślam zamierzam wymienić kompa i nie wiem czy instalować tego wina czy pozostać przy starym . A jak jest z językiem??????????????????
Jak sama nazwa wskazuje... Działa tylko na procesorach 64 Bitowych np. Athlon64.
Strona 1 / 1