Windows Vsta (Build 5365)
Oczywiscie sciagnalem z torrenta i zainstalowalem na oryginalnym CD–KEY'u z connect'a, bo na connect'cie szlo mi jakies 1–3 kb/s!! System jak narazie dziala poprawnie (u mnie nawet szybciej niz XP'ek) ekran bootowania niestety nie zostal naprawiony i nadal trzeba dosc dlugo oczekiwac na jego pojawienie sie!! Do sidebara doszlo wiele nowych Gadget'ów!!
W tym buildzie Microsoft nie "postawil" wszystkiego na grafike i rozwoj aplikacji lecz nad poprawnoscia i szybkoscia samego systemu!!
Naprawde BAAAARDZO polecam ten build!
W razie jakichkolwiek dodatkowych pytan piszcie na gg:9775555
W tym buildzie Microsoft nie "postawil" wszystkiego na grafike i rozwoj aplikacji lecz nad poprawnoscia i szybkoscia samego systemu!!
Naprawde BAAAARDZO polecam ten build!
W razie jakichkolwiek dodatkowych pytan piszcie na gg:9775555
Odpowiedzi: 2
mialem 5342 szczerze mowiac jest troche bardziej stabilny ale naprawde troche i szybciej "pracuje"!! na poczatku system nie chcial mi sie uruchomic wiec wlaczylem "Safe Mode" wylaczylem usluge "Windows Search" w msconfig, po jeszcze kilku zmianach udalo mi sie uruchomic system i dziala jak narazie poprawnie!! niestety rzecza ktora denerwuje mnie jest niepoprawiony ekran bootowania!!
Czy miałeś build 5342 ?? Obecnie na nim pracuję... czy są jakieś duźe zmiany między dwoma buildami ??
Strona 1 / 1
<P>msconfig > no gui boot</P> <P> </P> <P> </P>