Windows Vista Ultimate

Witam i pozdrawiam wszystkich.Mam takie pytanko do WAS co możecie mi napisać o systemie Windows Vista Ultimate jak narazie to wiem że troszkę jeszcze kosztuje ale według mnie ma już ten mały plusik że można pracować na nim w wersji 32 oraz 64 bitowej bo jeszcze niema za wiele programów aby można pracować na 64 bitowej wersji , pozatym troszkę jeszcze to oprogramowanie kosztuje no ale u mnie liczy się nie ilość a jakość tego mnie niestety uczono w szkole i mam chopla na punkcie tego więc jak mam kupić dziadostwo to wolę troszkę dołożyć i być zadowolony w pełni z danego produktu niż potem pluć sobie w twarz cały czas myśląc że niepotrzebnie kupiłem za tyle kaski dziadostwo dlatego zawsze najpierw szukam porad na różnych forach i u znajomych.Liczę na konkretne wypowiedzi i czekam z niecierpliwością na porównania od WAS na temat tego oprogramowania czy jest dobre czy jeszcze jednak się wstrzymać aż dopracują do perfekcji ten system bo czyta się również na różnych forach że u jednych śmiga że aż miło a drudzy mają straszne problemy i są niezadowoleni z oprogramowania.

Odpowiedzi: 2

A ja pozwolę sobie autorowi tematu pogratulować zdania złożonego z niemal 130 wyrazów.
GrzegorzRogalski
Dodano
28.11.2007 19:33:16
  • Endrju 29.11.2007 08:23:16

[quote=GrzegorzRogalski]A ja pozwolę sobie autorowi tematu pogratulować zdania złożonego z niemal 130 wyrazów.[/quote] OT: Dla równowagi nagana za koszmarną interpunkcję, a właściwie jej brak. No chyba,że mu button z przecinkiem wysiadł :mryellow:

Takie wypowiedzi juz na forum były. Wpisałem w szukajkę forumową słowa: "vista" "czy" "warto" - i wysypało mi trochę linków. Poczytaj i jak będziesz miał wątpliwości co do jakichś szczegółów wtedy zadaj bardziej konkretne pytanie.
Endrju
Dodano
28.11.2007 08:18:26
RAIN MAN
Dodano:
27.11.2007 18:04:43
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1