Windows Vista Pre-RC1 za darmo, dla wszystkich!
Zapraszamy do komentowania aktualności: Windows Vista Pre-RC1 za darmo, dla wszystkich!.
Odpowiedzi: 17
Nie testoswalem poprzednich build'ow, a z ta jak na razie nie mam najmniejszych problemow (odpukac ;-). Sterowniki, programy instaluja sie prawidlowo. Nie znalazlem na razie bugow (pewnie je db ukryli), ale za duzo powiedziec nie moge bo testuje go zaledwie kilka godzin :)
Witam, a mogl by ktos napisać jak wyglada sprawa stablilnosci oraz uzywalnosci tego builda ? czy zmienilo sie cos w stosunku do 54xx ?
gdzie mam sie zarejestrowac aby otrzymac wyzej wymieniony klucz produktu?
Nie podawajcie nikomu na forum keyi bo można mieć puźniej kłopoty
@ kojot, możesz podać tego key'a z bety 2?
Nie instalujcie sterownikow nvidii przeznaczonych dla visty beta 2 na pre-rc1. Odkrecac to musialem potem z plyta instalacyjna.
Mam Nadzieje żę ta beta zachęci mnie do ściągnięcia RC1 ale nawet gdyby nie była zachęcająca to i tak sobie ściągne RC1
Dzieki wielkie, nie zauważyłem, że maile które mi wysyłali miały klucz. To co ja wywalałem wtedy to był PrtScr strony gdzie podany był klucz podczas ściągania.
@Kojot - sprawdź pocztę, jeżeli wiadomości nie usunąłeś z serwera tylko w kliencie pocztowym bądź napisz maila do Microsoftu
Gdy była dostępna beta 2 wtedy przyznano mi klucz jednak transfer w ogole nie szedl (teraz idzie , odpukac, wzorowo) i w rezultacie wywaliem klucz bo na nic sie nie przydal. Czy skoro dla mojego konta przyznano klucz to jest on w jakis sposob do odzyskania?
Ja mam bete 2 i będę miał betę rc 1
buuu :( :D
To niech poczeka tydzień na RC1 :)
A jak ktos nie ma bety2? :(
byl dostepny z beta2
A skąd można pobrac ten klucz produktu? :>
doslownie kilkanascie sekund temu do was napisalem maila :D na ten temat :D
Strona 1 / 1