Windows Vista beta 2 - za darmo, dla wszystkich!
Odpowiedzi: 20
-
<P>Jeśli pobierasz to przez IE, to wyczyść cache, powinno zadziałać. A najlepiej ściągaj to jakimś menedżerem.</P>
-
<DIV>Tym, którzy się w ciągu pierwszej doby nei załapali dedykuję pozdrowienia od Microsoftu:</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>" <DIV class=InstructionalText><EM>Dziękujemy za zainteresowanie programem Microsoft Windows Vista Customer Preview. <BR><BR></EM></DIV> <DIV class=InstructionalText><EM>Uzyskano maksymalną liczbę kluczy produktów dostępną w tym programie. </EM></DIV> <DIV class=s1_17><EM></EM></DIV> <DIV class=InformationalText2><EM><B>Uwaga: </B>Za pomocą jednego klucza produktu system Windows Vista Beta 2 można zainstalować i aktywować na maksymalnie 10 komputerach osobistych.</EM> "</DIV> <DIV class=InformationalText2> </DIV> <DIV class=InformationalText2>Wygląda, że już tylko na kolegów zdane te osoby będą.</DIV> <DIV class=s1_17></DIV></DIV>
-
Znowu masz problemy ze zrozumieniem tekstu ;-)
-
<DIV>Widać mam - tyle, że jeżeli już raczłeś moją prośbę u usunięcie spęłnić to ......... należało zo zrobić odwrotnie, bo usunąłej nie ten , który post należało. </DIV> <DIV>One się rózniły jednym szczeółem - dopiskiem wyrażającym pewne przypuszcznie do rozważenia.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Sens jego był taki : "Byc moze klucz jest ten sam dla użytkownika niezaleznie od wersji językowej i sprzetowej tyle, że to dość wątpliwe", choć nie jest to brzmienie dosłowne.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>A to chyba ciut zmienia całość wypowiedzi?</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Zanim więc kolejną złosliwostkę zaadresujesz zwróć, proszę, większą uwagę zwracaj na to co jest napisane niż kto to pisze.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Jakoś nie rozwiałeś swoją odpowiedzią mojej niepewności co do tego w jaki sposób - przechodzac przez "pobierz Vistę za darmo" mam teraz skorzystać z możliwości wzięcia wersji 64-bit czy w innej wersji językowej i czy pobrany dla wersji 32-bit eng klucz będzie do w/w pasował.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Oczywiście nie mogłeś odpowiedzieć, bo - wrócę do poczatku - nie ten post wyciąłeś. przecież nie dlateog, że nie wiesz, prawda ?</DIV> <DIV> </DIV> <DIV> </DIV> <DIV> </DIV>
-
<P>Już spieszę z odpowiedzią. Po kliknięciu na baner "pobierz za darmo", przekiekierowywany ejsteś do dzuiału WIndows Vista na CXP, klikas zna link pobierz i w noym oknie włącza ci się formularz rejestracyjny, już na stronie Microsoftu. Logujesz się, i dostajesz dostep do wsyztskich wersji WIndows Visty jakie sa dostepne. Nawet gdy juz pokazuje Ci sie komunikat, że pobrałeś zbyt wiele kluczy, mailem dostajesz linki do wsyztskich (6) wersji WIndows Visty.</P> <P>Czy ta odpowiedź cie satysfakcjonuje?</P> <P>UPDATE: Tak, będzie pasował do wsyztskich wersji.</P>
-
<DIV>Gdyby ten ciąg dalszy, po informacji, nastapił to bym tego nie pisał. Widac znowu ,albo trafiłem na jakąś "dziurę" w serwerach, albo coś w tym stylu.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Ad. update - tak, dziękuję.</DIV>