Windows Update
Podczas update z Microsoftu,mam komunikat,źe znaleziono nowy sterownik – Intela /karty,faksy,modemy,itp/.
U mnie wszystko oki pracuje.Czy to co znajdzie skaner
update jest obowiązkowe.Chyba...nie.No,a jeźeli zainstaluję ten sterownik i zniknie głos,to co robić?
Pozdrawiam. 8)
U mnie wszystko oki pracuje.Czy to co znajdzie skaner
update jest obowiązkowe.Chyba...nie.No,a jeźeli zainstaluję ten sterownik i zniknie głos,to co robić?
Pozdrawiam. 8)
Odpowiedzi: 8
Sobol:B3T0N:ale to jest tak , ze sterownik od producenta idzie do MS'a na testy w ich "labolatoriach" i potem jest wydawany jako MS'owy sterownik
Nie koniecznie. Chyba mi nie powiesz, ze sterowniki, np. do karty grafiki dostarczane z XP pochodzą od producenta. Mylisz pojęcia sterownik i podpis cyfrowy. Laboratorium MS testuje sterownik i wydaje WHQL lub nie.
nooo faktycznie – zapomnialem o tym .. :oops: :oops:
Sobol:B3T0N:ale to jest tak , ze sterownik od producenta idzie do MS'a na testy w ich "labolatoriach" i potem jest wydawany jako MS'owy sterownik
Nie koniecznie. Chyba mi nie powiesz, ze sterowniki, np. do karty grafiki dostarczane z XP pochodzą od producenta. Mylisz pojęcia sterownik i podpis cyfrowy. Laboratorium MS testuje sterownik i wydaje WHQL lub nie.
nooo faktycznie – zapomnialem o tym .. :oops: :oops:
Ano właśnie: popróbowałem.Jest komunikat: ten sterownik nie jest zgodny z posiadanym przez ciebie systemem i nie przeszedł testów zgodności.
To po co dają go na Update? A? :lol:
Chyba,źe Norton Works mi zabrania....
Co ciekawsze,chcem wgrać poprawkę krytyczną do Outlook Express a Update komunikuje mi,źe nie mam IE6.A ja go mam.I co Bill nawyrabiał?
To po co dają go na Update? A? :lol:
Chyba,źe Norton Works mi zabrania....
Co ciekawsze,chcem wgrać poprawkę krytyczną do Outlook Express a Update komunikuje mi,źe nie mam IE6.A ja go mam.I co Bill nawyrabiał?
B3T0N:ale to jest tak , ze sterownik od producenta idzie do MS'a na testy w ich "labolatoriach" i potem jest wydawany jako MS'owy sterownik
No a jak juź zainstalujesz i nie będzie coś działać to wtedy przywracanie systemu robisz i po sprawie.
ale to jest tak , ze sterownik od producenta idzie do MS'a na testy w ich "labolatoriach" i potem jest wydawany jako MS'owy sterownik
Jeźeli wszystko pracuje dobrze, to nie instaluj Rego sterownika. Tym bardziej, źe sterownik od producenta jest lepszy niź od MS.
Jeźeli wszystko pracuje dobrze, to nie instaluj Rego sterownika. Tym bardziej, źe sterownik od producenta jest lepszy niź od MS.
Strona 1 / 1