Windows Update

Podczas update z Microsoftu,mam komunikat,źe znaleziono nowy sterownik – Intela /karty,faksy,modemy,itp/.
U mnie wszystko oki pracuje.Czy to co znajdzie skaner
update jest obowiązkowe.Chyba...nie.No,a jeźeli zainstaluję ten sterownik i zniknie głos,to co robić?
Pozdrawiam. 8)

Odpowiedzi: 8

Sobol:
B3T0N:
ale to jest tak , ze sterownik od producenta idzie do MS'a na testy w ich "labolatoriach" i potem jest wydawany jako MS'owy sterownik

Nie koniecznie. Chyba mi nie powiesz, ze sterowniki, np. do karty grafiki dostarczane z XP pochodzą od producenta. Mylisz pojęcia sterownik i podpis cyfrowy. Laboratorium MS testuje sterownik i wydaje WHQL lub nie.

nooo faktycznie – zapomnialem o tym .. :oops: :oops:
B3T0N
Dodano
19.01.2003 16:31:24
Sobol:
B3T0N:
ale to jest tak , ze sterownik od producenta idzie do MS'a na testy w ich "labolatoriach" i potem jest wydawany jako MS'owy sterownik

Nie koniecznie. Chyba mi nie powiesz, ze sterowniki, np. do karty grafiki dostarczane z XP pochodzą od producenta. Mylisz pojęcia sterownik i podpis cyfrowy. Laboratorium MS testuje sterownik i wydaje WHQL lub nie.

nooo faktycznie – zapomnialem o tym .. :oops: :oops:
B3T0N
Dodano
19.01.2003 16:31:24
Ano właśnie: popróbowałem.Jest komunikat: ten sterownik nie jest zgodny z posiadanym przez ciebie systemem i nie przeszedł testów zgodności.
To po co dają go na Update? A? :lol:
Chyba,źe Norton Works mi zabrania....
Co ciekawsze,chcem wgrać poprawkę krytyczną do Outlook Express a Update komunikuje mi,źe nie mam IE6.A ja go mam.I co Bill nawyrabiał?
tire
Dodano
19.01.2003 16:07:39
B3T0N:

Sobol
Dodano
19.01.2003 14:41:04
No a jak juź zainstalujesz i nie będzie coś działać to wtedy przywracanie systemu robisz i po sprawie.
SLAY3R
Dodano
19.01.2003 12:40:05
B3T0N
Dodano
19.01.2003 12:39:55
Jeźeli wszystko pracuje dobrze, to nie instaluj Rego sterownika. Tym bardziej, źe sterownik od producenta jest lepszy niź od MS.
Sobol
Dodano
19.01.2003 12:23:57
Jeźeli wszystko pracuje dobrze, to nie instaluj Rego sterownika. Tym bardziej, źe sterownik od producenta jest lepszy niź od MS.
Sobol
Dodano
19.01.2003 12:23:57
tire
Dodano:
19.01.2003 12:22:23
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1