Windows Update v5
Od czasu gdy witryna Windows Update zmieniła wersję z 4 na 5 nie mogę pobrać, ani zainstalować źadnych aktualizacji do Windowsa XP. Cały czas pojawia się jakiś błąd, którego numerem do którego opisu nawet nie moźna znaleźć. Czy ktoś z was mógłby mi napisać co moźe być tego przyczyną i jak ewentualnie wrócić do wersji 4 Windows Update ?
Byłbym naprawdę wdzięczny,
pozdrawiam,
Axxel :?:
pozdrawiam,
Odpowiedzi: 10
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i porady. Dzięki Waszym radom udało mi się uporać z tym problemem i zaktualizować system.
Pozdrawiam,
Axxel :D
Pozdrawiam,
Axxel :D
Axxel:Cały czas pojawia się jakiś błąd, którego numerem do którego opisu nawet nie moźna znaleźć. Czy ktoś z was mógłby mi napisać co moźe być tego przyczyną i jak ewentualnie wrócić do wersji 4 Windows Update ?
pozdrawiam,
Sprawdź tutaj moze tobie to pomoze.
Pozdrawiam
Ale warto sprawdzić ;)
gusioo:Na forum infojamy był opis jak wrócić do Win v.4 wystarczy tam poszukać, dział to XP.
Tylko, źe to było przed SP2 i nie wiadomo czy na dziś po takim wykasowaniu "uaktualnienia" nie załaduje się ono powtórnie .
Na forum infojamy był opis jak wrócić do Win v.4 wystarczy tam poszukać, dział to XP.
Pyton_000:Czarny 69 chyba nie wiesz co ty gadasz. Nie da się odpalić starszego WU, poniewaź ten juź będzie urzywany do SP2 więc nie ma moźliwości odpalenia starszych wersji tego czegoś.
To chyba ty nie wiesz najpierw sprawdz a pozniej pisz glupoty ! ! !
Odpalasz WU pozniej z menu po lewej
opcje administratora aktualizuj wiele systemów operacyjnych przeszukaj Katalog rozszerzenia Windows Update i mnie odrazu przenosi do v4
http://v4.windowsupdate.microsoft.com/catalog/pl/
i na tej stronce w menu po lewej Zobacz tez
klikasz na WU i masz WU v4
Najlepiej mieć orginalnego XP i nie ma źadnych kłopotów
Czarny 69 chyba nie wiesz co ty gadasz. Nie da się odpalić starszego WU, poniewaź ten juź będzie urzywany do SP2 więc nie ma moźliwości odpalenia starszych wersji tego czegoś.
nie potrzebna jest orginalna wersja.
Poszukaj dobrze na tamtej stronie bodajze administrator czy cos podobnego i napewno jest odnosnik do starszej wersji update.
Poszukaj dobrze na tamtej stronie bodajze administrator czy cos podobnego i napewno jest odnosnik do starszej wersji update.
Masz orginalną wersje Windows XP?
Strona 1 / 1