Windows Update (Microsoft)–problem/proszę o pomoc!
Witam,
mam następ.problem.Podczas trzykrotnego automatycznego uaktualniania mojego XP na Windows Update [ ...bądź na bieźąco...] pojawia mi się konieczność wgrania sterownika "Intel Displaycodec Driver Version 6.13.01.3264" 2,5 MB [instalacja moźe obejmować elementy dodatkowe(wymagania wstępne)].
Po wgraniu,restart i czarny ekran z komunikatami,np.uruchom komp.wg ostatniego dobrego logowania,itd.
Czy ten sterownik jest konieczny i o co chodzi?
Pozdrawiam. :D
mam następ.problem.Podczas trzykrotnego automatycznego uaktualniania mojego XP na Windows Update [ ...bądź na bieźąco...] pojawia mi się konieczność wgrania sterownika "Intel Displaycodec Driver Version 6.13.01.3264" 2,5 MB [instalacja moźe obejmować elementy dodatkowe(wymagania wstępne)].
Po wgraniu,restart i czarny ekran z komunikatami,np.uruchom komp.wg ostatniego dobrego logowania,itd.
Czy ten sterownik jest konieczny i o co chodzi?
Pozdrawiam. :D
Odpowiedzi: 3
UWAŻAM TEN TEMAT ZA ZAKOŃCZONY!!!
DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA DYSKUSJĘ.
POZDRAWIAM
DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA DYSKUSJĘ.
POZDRAWIAM
jak sama nazwa wskazuje : " displaycodec" jest to jakis kodek do wyswietlania obrazu – mi osobiscie nie wyskkoczyl zaden taki prog . wiec uwazam , ze raczej nie jest konieczne jego instalowanie......
jeszcze jedno .: jaka masz karte graficzna i proc??? INTELA??? graficzna moze zintegrowana????
jeszcze jedno .: jaka masz karte graficzna i proc??? INTELA??? graficzna moze zintegrowana????
No to,Bóg Zapłać
Strona 1 / 1