Windows Update i temp WU
Mam takie pytanko. Bo po wprowadzeniu nowej wtyczki WU zmieniło się miejsce gdzie są przechowywane łatki podczas ściągania z netu. Taki Tem z którego po ściągnięcu są instalowane łatki.
I gdzie się znajduje taki temp bo ni groma nie moge znaleźć.
I gdzie się znajduje taki temp bo ni groma nie moge znaleźć.
Odpowiedzi: 7
WUtooL 1.16 :
:arrow: Download.
Info :
PaWeŁC XP.NET.PL
WUtooL jest dobrym dodatkiem do systemowego Windows Update. Microsoft nie umoźliwia uźytkownikom zapisania aktualizacji na lokalnym dysku twardym tylko natychmiast sa one usuwane po instalacji. Jest to trochę kłopotliwe i zmusza uźytkownika do ponownego ściagania wszystkich aktualizacji po reinstalacji systemu. Wutool w prosty sposób umozliwia nam zapisanie wszystkich poprawek na dysku twardym. Proces aktualizacji staje się więc duźo szybszy i wygodniejszy.
Program jest przeznaczony dla systemów Windows 2000/XP.
:arrow: Download.
Info :
PaWeŁC XP.NET.PL
Wiecie do czego doszedłem?? Że teraz poprawki są pobierane do folderu "C:WINDOWSSoftwareDistributionDownload" i są zapisywane w postaci "73545f6dea40e9e0a724530442d0257ddde91738" czegoś takiego. Nie ma źadnego rozszeźenia. Więc podczas pobierania naleźy się tam udać i skopiować wszystkie pliczki do jakiegoś katalogu i nadać wszystkim końcówki EXE. :D Doszedłem do tego poprzez analize WindowsUpdate.log :D
moze pobierzesz te poprawki trodycyjnie czyli z Centrum pobierania Microsoft nie przez WU
Kurde... Mam jeszcze 1 problem. Zainstalowałem wczoraj system na nowo i od tamtego czasu zainstalowałem system ponownie juź 4 razy.
Opis Problemu:
Za kaźdym razem jak zainstaluje na czysto system to jak chce zrobić WU to zawsze się coś chrzani :( Podczas pobierania nowego oprogramowania WU zawiesza się IE. Jak pobieram łatki przez systemowe UW to się zawiesza w 10%, a po twardym resecie na 20%. Nie wiem co się dzieje :(
Opis Problemu:
Za kaźdym razem jak zainstaluje na czysto system to jak chce zrobić WU to zawsze się coś chrzani :( Podczas pobierania nowego oprogramowania WU zawiesza się IE. Jak pobieram łatki przez systemowe UW to się zawiesza w 10%, a po twardym resecie na 20%. Nie wiem co się dzieje :(
U mnie po zmianie na v5 jest on nadal na C:/
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
W tym sę źe go nigdzie nie ma :|
Szukaj na root–ach wszystkich dysków/partycji – u mnei na C go teź nie ma, za to na D go widziałem.
Strona 1 / 1