Windows szaleje czy co???
Pomóźcie ludzie bo juź niemam sił do tego windowsaxp ciągle wyskakują mi błędy jak robie coś na kompie jak gram to gry się wyłączają i pisze cos o pamięcie writen jak sciągam pliki w mule jest dobrze puki go nieotworze źeby sprawdzic jak sciąga i wyskakuje znowu błąd co jest grane jeźeli ktos wie co tu jest pomóz i z góry dzięki.(nawet teraz podczas pisania postu mi się IExplorer wyłączył i ten błąd).
Odpowiedzi: 12
I rozumiem ze tym samym watek sie wyczerpal...
Tym bardziej ze kolega Krzysieksk pozegnal forum, bo nie znosze chamstwa – co innego nawet zaciekla dyskusja byle na poziomie co innego nieuzasadnione wulgarne wyzwiska.
Tym bardziej ze kolega Krzysieksk pozegnal forum, bo nie znosze chamstwa – co innego nawet zaciekla dyskusja byle na poziomie co innego nieuzasadnione wulgarne wyzwiska.
Rebe,tak trzymaj!
Ten rebe to jest człowiek z małym móźdźczkiem sama wypowiedź świadczy o samej osobie, osoba która tylko krytykuje jest zabardzo pyskata nieznajdzie zrozumnienia z nikim jest zabardzo zapatrzona na swoje problemy.
PS
Mama taką prośbę nieodpowiadaj juz na moje posty z taką determinacją i wogóle niemam zamiaru dyskutować z tobą i się kłucić nara.
PS
Mama taką prośbę nieodpowiadaj juz na moje posty z taką determinacją i wogóle niemam zamiaru dyskutować z tobą i się kłucić nara.
Rebe:gusioo – nie podlizuj się, bo .. wiesz jak to się kończy :lol: :wink:
Kurna myślałem, źe CentrumXP jest inne :lol: ;) :P
gusioo – nie podlizuj się, bo .. wiesz jak to się kończy :lol: :wink:
Krzysieksk – wiesz jakoś mi nigdy nie wychodziły dyskusje z gówniarzerią. Tedy i tym razem tak Ci tylko napiszę.
Poproś swoją "Panią od polskiego", źeby nauczyła Cię zdania składać w sposób, dla którego ludzie uźywają mowy i pisma , to jest w celu komunikowania się.
Póki nie osiągniesz etapu zbiźonego do łaczenia słów w sensowne ciagi to nie licz na to, źe będziesz przez mnie inaczej traktowany niź jako tłumok i cham.
Krzysieksk – wiesz jakoś mi nigdy nie wychodziły dyskusje z gówniarzerią. Tedy i tym razem tak Ci tylko napiszę.
Poproś swoją "Panią od polskiego", źeby nauczyła Cię zdania składać w sposób, dla którego ludzie uźywają mowy i pisma , to jest w celu komunikowania się.
Póki nie osiągniesz etapu zbiźonego do łaczenia słów w sensowne ciagi to nie licz na to, źe będziesz przez mnie inaczej traktowany niź jako tłumok i cham.
Krzysieksk:PLA PLA
Hmm teź jestm tu od niedawna, ale znam zasady jakie obowiązują na większości For. Teź zdazało mi się je łamać więc i dostawałem nauczki. Co do Rebe to znam (nie osobiście niestety), i wydaje mi się źe te słowa to trochę nie na miejscu są.
Wracając do meritum sprawy: pretensje moźesz mieć tylko do siebie po podałeś ogólniki "jakiś tam błąd" , "jakiś tam error" wieć otrzymałeś "jakąś tam" pomoc :lol:
Dzięki za radę i trza było tak odrazu a nie krytykować bo ja z tym niemiałem nigdy doczynienia i poprostu zapytałem co jak jest.
PS
a co do ciebie człowieczku rebe to nic niemam ale niewyskakuj do ludzi z takimi tekstami tylko jak proszą o pomoc to jak moźesz to zaradź temu bo się wkórwić moźna
Pozdro Krzysiek
PS
a co do ciebie człowieczku rebe to nic niemam ale niewyskakuj do ludzi z takimi tekstami tylko jak proszą o pomoc to jak moźesz to zaradź temu bo się wkórwić moźna
Pozdro Krzysiek
Krzysieksk:Napisałem o co chodzi i co jeszcze trzeba a jak je pisać to wiem.]"Instrukcja spod "0x005ced8c" odwołuje się do pamięci pod adresem "0xc0000O00". Pamięć nie moźe być "written". lub "read".
Chłopcze to weź teraz i uźyj ...... przeglądarki archiwum "pamięć written" i poczytaj co w tematach temu poświęconych napisano dodatkowo moźesz uźyć googli – tam jest tylko 9 wyników dla języka polskiego i ponad 2000 dla innych.
Taką samą operację – o ile Cię z wysiłku głowa nie rozboli przeprowadź dla zapytania "pamięć read".
PS.
Odnosnie zaś tego co Ty wiesz, to jedynym pewnikiem jest to, źe zbyt mało by pyskować.
I nic udawaj cwaniaka, bo to, źe post wyedytowałeś to to źaden powód do chwały.
Napisałem o co chodzi i co jeszcze trzeba a jak je pisać to wiem.
]"Instrukcja spod "0x005ced8c" odwołuje się do pamięci pod adresem "0xc0000O00". Pamięć nie moźe być "written". lub "read".
Krzysieksk: po pierwsze niech chory nie udziela diagnozy.
po drugie ja nigdzie nie zauwazylem zebys napisal aby ktos sie z toba skontaktowal
po trzecie jak ci sie nie podoba odpowiedz od Rebe (wg mnie jedynie sluszna) to zawiez komputer do serwisu i nie zasmiecaj forum.
Po czwarte obydwa posty powinny byc przyklejone:
Krzyska jako wzor pytania be odpowiedzi i Rebe jako wzor zadawania pytan na tym forum.
po drugie ja nigdzie nie zauwazylem zebys napisal aby ktos sie z toba skontaktowal
po trzecie jak ci sie nie podoba odpowiedz od Rebe (wg mnie jedynie sluszna) to zawiez komputer do serwisu i nie zasmiecaj forum.
Po czwarte obydwa posty powinny byc przyklejone:
Krzyska jako wzor pytania be odpowiedzi i Rebe jako wzor zadawania pytan na tym forum.
Ty rebe ty hyba jesteś chory psyhicznie ja staram się cos napisać źeby coś zrobić jakoś zaradzić a ty najeźdźasz człowieku idź się leczyć mam screena tych błędów i pisałem źe jak ktoś wie o co chodzi to źeby się skontaktował to mu pokaźe. Pisze tak: "Instrukcja spod "0x005ced8c" odwołuje się do pamięci pod adresem "0xc0000O00". Pamięć nie moźe być "written". lub "read".
Krzysieksk:Pomóźcie ludzie bo juź niemam sił do tego windowsaxp ciągle wyskakują mi błędy jak robie coś na kompie jak gram to gry się wyłączają i pisze cos o pamięcie jak sciągam pliki w mule jest dobrze puki go nieotworze źeby sprawdzic jak sciąga i wyskakuje znowu błąd co jest grane jeźeli ktos wie co tu jest pomóz i z góry dzięki.(nawet teraz podczas pisania postu mi się IExplorer wyłączył i ten błąd).
Który błąd do ...... .
Wiesz co moźesz sobie z takim postem zrobić ?
W ramki oprawić po wydrukowaniu i zawiesić , źeby Ci się utrwaliło, jak nie naleźy zadawać pytań i przedstawiać problemów.
a/Moja konfiguracja sprzętowa to :
b/Uźywam windowsa XP z/bez SP1 i instaluję/ nie
instaluję na bieźąco poprawki z WU.
c/ w czasie pracy z systemem – wymienić
okoliczności – system raportuje błędy o
następującej treści – podać numer i ew. nazwę
oraz , jeźlei na ekranie się pojawia – informację
o tym co system podaje jako plik odpowiedzialny
za błąd.
d/ sprawdziłem w archiwum forum i w googlach co o
tym błędzie/tych błędach napisano i dokonałem
proponawanych w takich razach czynności / nie
zrobiłem tego bo mi się nie chciało/nie
umiałem/nie mogłem.
e/ system jest chroniony przed robakiami i
sprwdzony – jest pod tym względem czysty/nie jest
chroniony i sprawdzony
e/ jeźeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły/informacje
gdzie szukać dalej powinienem to poproszę o ich
wskazanie.
W takim wypadku jest szansa, źe nie tylko nie doprowadzisz czytelników do szewskiej pasji/bólu brzucha ze śmiechu ,ale równieź , źe dość szybko bedzie moźna Ci pomóc.
Póki co wróźka, z którą się skontaktowałem powiedziała, źe :
1. burdel w systemie
2. problem z zasilaniem
3. problem z pamięcią
4. problem ze sterownikami
kolejność sugestii jest przypadkowa.
Strona 1 / 1