Windows SP2 się nie instaluje /update/

Zaczęły się dziać dziwne rzeczy z systemem, więc postanowiem zrobić mu update /nagrać w tym samym katalogu/
Wszystko idzie ok. do czasu instalacji sterowników... i w tym momencie instalator stoi w miejscu.. czekałem max. pół godziny i nic.
Ten proces jest przed instalowaniem plików (nagdrywaniem)
W związku z tym mam pytanie... jak odkręcić rozpoczęty proces intalacji ww. opcji ? tak aby mógł ponownie zbootować się na wersji sprzed istalacji ?
Lub czy jest metoda na jakiś debuging lub okrojenie procesu instalatora co do instalacji przez niego sterowników.
Od razu opowiadam, iź nie chcę robić nowej intalacji xp w innym katalogu czy innej partycji.

Odpowiedzi: 3

To juź nas doch jest. Z tą tylko róznicą, źe to nie ja mam problem.
Przeczytaj swoj pierwszy post, a potem i drugi i zdecyduj isę czy proces odświeźania isę orzpoczął, bo jeźeli nie to wystarczy anulować instalację, a jeźlei tak to .........
Jeźeli chodzi o drugie zdanie mego poprzedniego postu to....... wiedziałem, źe nie zrozumiesz, źe jeźlei coś chcesz uzyskać to masz informacje podać, choćby te dot. konfiguracji sprzętowej.
Rebe
Dodano
19.02.2006 10:13:57
Jeźeli instalator wgra pliki na dyski to potem nic się nie da odkręcić przez wyjęcie płyty.
SOrry, ale nie wiem o czym mówisz ?
sonlar
Dodano
18.02.2006 23:45:01
Odkręca się przez ... wyjęcie płyty i uruchomienie systemu z dyksu. Oczywiście o ile to o czym napisałes jestp rawdą – o etap "stania" chodzi.
A tak w ogóle to przeczyn "stawania" jest mniej iwęcej tyle ile mozliwych konfiguracji sprzetowych komputera, na którym operacji dokonujesz.
Rebe
Dodano
18.02.2006 20:49:58
sonlar
Dodano:
18.02.2006 15:41:30
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1