Windows Server 2003 Service Pack 1 PL
Skąd to pobrać ??
Odpowiedzi: 20
Rebe:
mrsit – mylisz się – tu chodzi o .. precyzyjną odpowiedź na zadane pytanie.
Moze i racja... Mnie jednak (moze jestem starej daty ;)) bardziej porazil kolor i rozmiar uzytej czcionki.
Faktem niezaprzeczalnym pozostaje to ze jesli widze taki post (mam na mysli "ekspresje") raczej nie wnikam zbyt mocno w jego tresc.
mrsit:Neo_x:
ale smieszny jestes... az mi zal ciebie...
smieszny ? tu raczej nie o smiesznosc chodzi ale o netetykiete...
mrsit – mylisz się – tu chodzi o .. precyzyjną odpowiedź na zadane pytanie.
Neo_x:
smieszny ? tu raczej nie o smiesznosc chodzi ale o netetykiete...
EL NINO:Zeby nie wyjsc na kogos, na kogo wyszedles.Neo_x:moglem :P ale po co ;) :P :PMa.Neo_x:ma ktos jush jakis sposob na to?:)
co do osob ktore szukaja sposobu na odblokowanie limitu bo oczywiscie admin nie potrafi sie wyslowic... http://www.lvllord.de/ tutaj macie programik :) pozdrawiam :)
Instalowalem na serwerze – zadnych problemow.
Pierwsze wraźenia po zainstalowaniu Sp–1 do Windows 2003 pl Serwer Standard pl
Zainstalowano na komputerze testowym!
Komputer 1.2 Atlon 256 Mega RAM .
Dysk twardy 80 Giga
Karta grafiki radon 9200 128 Mega RAM
2 karty sieciowe
Karta TV cyfrowa (odbioru TV sat)
Drukarki skaner i parę innych drobiazgów
Instalowano na goły system z zainstalowaną tylko przeglądarka Firefox
Instalacja przebiegła duźo krócej jak instalacja Sp –2 do Windows Xp ( przy identycznej konfiguracji sprzętowej i gołym systemie )
Po zainstalowaniu SP–1 system się uruchomił beź źadnych problemów czy komunikatów.
Instalacja softu . Nie stwarza źadnego problemu.
Bez problemu uruchamia się Internet
Po uaktualnieniu kodeków filmy chodzą bez problemów.
Podobnie DVD po zainstalowaniu Win DVD .
Drukarki chodzą prawidłowo . Karta telewizyjna jeszcze nie skonfigurowana ( miała problemy pod czystym windowsem 2003)
Mała wada przy instalacji Sp–1 wykasowane zostało lilo linuxowe . Co zresztą jest regułą przy instalowaniu systemów MS
Tyle na razie wraźeń po zainstalowaniu Sp–1 do Windows 2003. Po dalszych testach zdecyduje czy wgrać ten Sp –1 na serwer
PS. Jest to mój tekst umiesczony teź tam portalu
www.windows2003.pl (klakier)
POzdrawiam Wszytkich !!
Zainstalowano na komputerze testowym!
Komputer 1.2 Atlon 256 Mega RAM .
Dysk twardy 80 Giga
Karta grafiki radon 9200 128 Mega RAM
2 karty sieciowe
Karta TV cyfrowa (odbioru TV sat)
Drukarki skaner i parę innych drobiazgów
Instalowano na goły system z zainstalowaną tylko przeglądarka Firefox
Instalacja przebiegła duźo krócej jak instalacja Sp –2 do Windows Xp ( przy identycznej konfiguracji sprzętowej i gołym systemie )
Po zainstalowaniu SP–1 system się uruchomił beź źadnych problemów czy komunikatów.
Instalacja softu . Nie stwarza źadnego problemu.
Bez problemu uruchamia się Internet
Po uaktualnieniu kodeków filmy chodzą bez problemów.
Podobnie DVD po zainstalowaniu Win DVD .
Drukarki chodzą prawidłowo . Karta telewizyjna jeszcze nie skonfigurowana ( miała problemy pod czystym windowsem 2003)
Mała wada przy instalacji Sp–1 wykasowane zostało lilo linuxowe . Co zresztą jest regułą przy instalowaniu systemów MS
Tyle na razie wraźeń po zainstalowaniu Sp–1 do Windows 2003. Po dalszych testach zdecyduje czy wgrać ten Sp –1 na serwer
PS. Jest to mój tekst umiesczony teź tam portalu
www.windows2003.pl (klakier)
POzdrawiam Wszytkich !!
Zeby nie wyjsc na kogos, na kogo wyszedles.Neo_x:moglem :P ale po co ;) :P :P
Ma.Neo_x:ma ktos jush jakis sposob na to?:)
Ze 3 dni temu pojawila sie oficjalna polska wersja sp1 do win2003... do pobrania stad:
http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=pl&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=22cfc239–337c–4d81–8354–72593b1c1f43&genscs=&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2fc%2fc%2f4%2fcc4a2452–dd89–48cd–85bc–247c8c1e3d99%2fWindowsServer2003–KB889101–SP1–x86–PLK.exe
Juź bardziej oczobitnej czcionki nie umiałeś wstawić ?
Rebe
odp. moglem :P ale po co ;) :P :P
p.s. jest maly problem... win2003 SP1 posiada limit polaczen w p2p.. jak win xp sp2... w xp sprawe zalatwial xp–antispy... jednak w 2003PL wyskakuje ze nie moze rozpoznac systemu.. i zmiana limitu jest niemozliwa... ma ktos jush jakis sposob na to?:)
http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=pl&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=22cfc239–337c–4d81–8354–72593b1c1f43&genscs=&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2fc%2fc%2f4%2fcc4a2452–dd89–48cd–85bc–247c8c1e3d99%2fWindowsServer2003–KB889101–SP1–x86–PLK.exe
Juź bardziej oczobitnej czcionki nie umiałeś wstawić ?
Rebe
odp. moglem :P ale po co ;) :P :P
p.s. jest maly problem... win2003 SP1 posiada limit polaczen w p2p.. jak win xp sp2... w xp sprawe zalatwial xp–antispy... jednak w 2003PL wyskakuje ze nie moze rozpoznac systemu.. i zmiana limitu jest niemozliwa... ma ktos jush jakis sposob na to?:)
gusioo:
Wykaź odrobine dobrej woli i sam sobie sprawdzaj kiedy sie pojawi. Nie jesteśmy Twoimi sługami, źeby spełniać Twoje zachcianki.
Ee nie bądz taki, ja z miłą chęcią powiadomie Juniora jak sie pojawi i to na wszystkie 8 kont :lol:
Junior_666:...
Wykaź odrobine dobrej woli i sam sobie sprawdzaj kiedy sie pojawi. Nie jesteśmy Twoimi sługami, źeby spełniać Twoje zachcianki.
Jak sie pojawi, to dajcie znać na któryś z e–maili:
junior.666@wp.pl
junior_666@op.pl
junior_666@tlen.pl
junior_666@poczta.fm
junior_666@tenbit.pl
junior_666@gazeta.pl
junior_666@interia.pl
junior_666@poczta.onet.pl
junior.666@wp.pl
junior_666@op.pl
junior_666@tlen.pl
junior_666@poczta.fm
junior_666@tenbit.pl
junior_666@gazeta.pl
junior_666@interia.pl
junior_666@poczta.onet.pl
Nie no k*.*a.
A co ja za temat pisałem.
CHODZI O SERVICE PACK 1 PL DO WINDOWS SERVER 2003. !!!
A co ja za temat pisałem.
CHODZI O SERVICE PACK 1 PL DO WINDOWS SERVER 2003. !!!
EL NINO:Moze Juniorowi chodzi o SP1pl ?
chyba, ze tak
Moze Juniorowi chodzi o SP1pl ?
Junior_666:Powinien juź być a go nie ma.
Microsoft się spieszy z udostępnieniem.
Jak nie ma jak jest :P
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/downloads/servicepacks/sp1/default.mspx
Powinien juź być a go nie ma.
Ale 29 marca jeszcze nie bylo oficjalnego SP1 a co dopiero mowic o polskiej wersji.
Patrzyłem na date i nie była ona tak odległa :wink:
Wyjdzie SP1pl to znowu tu ktory napisze, ze owszem, juz jest :P .
fije:Nie no angielski to juz jest.
Juź jest, ale w czasie, gdy padąło pytanie i odpowiedź EL NINO publikacji jeszcze nie było – spójrz proszę, fije, na daty. Niby tylko dni róznicy, ale w tym wypadku to one są istotne .