Windows Server 2003 (Full Verision)
Cześć. Czy ma ktoś moźe pełną wersję Windows Server 2003??? Czym róźni się od trial (oprócz tego, źe pełna)??? Chciałbym zakupić pełną. :roll: :roll:
Odpowiedzi: 20
Zobacz TUTAJ
A mógłbyś podpowiedzieć, jak te wodotryski włączyć? : :roll:
a co to jest win 2002?? :lol: jeźeli ci chodzi o xp to się nie róźni jak mu włączysz wodotryski :D :D:czy win 2003 server róźni sie graficznie od 2002 ?
a co to jest win 2002?? :lol: jeźeli ci chodzi o xp to się nie róźni jak mu włączysz wodotryski :D :D:czy win 2003 server róźni sie graficznie od 2002 ?
:czy win 2003 server róźni sie graficznie od 2002 ?
Ale o co chodzi ?? :wink:
czy win 2003 server róźni sie graficznie od 2002 ?
Ale to tylko 180 dniowa wersja ewaluacyjna, taką to ja mam angielską ze strony mikroszkopa.
Panowie od 19 listopada w Pcworldzie moźna nabyc.
Po polsku windows 2003
http://www.pcworld.pl/nowynumer/indexDVD.html
I chyba nabędę ..
Pozdrawiam
Po polsku windows 2003
http://www.pcworld.pl/nowynumer/indexDVD.html
I chyba nabędę ..
Pozdrawiam
SLAY3R:Ile tylko łącze daje, ten serwer ma bardzo dobre łącze :mrgreen:
Tylko trzeba wpłacić kaucje w wysokości (około) 3 500 PLN 8)
Ile tylko łącze daje, ten serwer ma bardzo dobre łącze :mrgreen:
Jest TUTAJ
Czy wie ktos gdzie moge sciaganac sobie windowsa 2003 server po polsku bo mam po angielsku i nie che mi sie siedzec na nim. moj gg 1810459
Tam nie jest napisane Windows 2003 home edition. Tam jest napisane Windows 2003 Server.
WERSJA PROSTRZA:
Windows 2003 został napisany z myślą o serwerach :)
WERSJA PROSTRZA:
Windows 2003 został napisany z myślą o serwerach :)
Nie ma 2003 home.
Windows 2003 to system serwerowy, jest tylko opis jak go przystosować do pracy domowej.
Pozdrówki
Windows 2003 to system serwerowy, jest tylko opis jak go przystosować do pracy domowej.
Pozdrówki
Nie ma 2003 home.
Pozdrówki
Pozdrówki
to czemu przy instalacji w opisie jaki to on wspaniały pisze win 2003 home edition??
neo340:jet moźe 2003 home edition, tzn taka do uźytko domowego jak np xp, tak źeby nie trzebabyło jej dostosowywać?? :roll: :roll: :roll:
Celem tego systemu jest praca w sieci .. to jaka wersja home ? Typowo sieciowo serwerowy system...
home to xp..
Pozdrawiam
jet moźe 2003 home edition, tzn taka do uźytko domowego jak np xp, tak źeby nie trzebabyło jej dostosowywać?? :roll: :roll: :roll:
Wersja trial jest pełną wersją, lecz z ograniczeniem czasowym na 180 dni.
A pełną wersje dostaniesz w sklepie.
A pełną wersje dostaniesz w sklepie.
Strona 1 / 1