O co chodzi z tą nową akcją (?), bo czekam i czekam, a termin jest stale przedłużany ? ;D Sądząc po grafikach umieszczonych na stronie jest to związane z aplikacjami usługi Live albo Windows 7. Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ? ;]
Odpowiedzi: 20
Również otrzymałem mail podobnej treści. Muszę jednak dodać, że nigdy nie miałem najmniejszych problemów z uzyskaniem odpowiedzi od Administratora, zawsze odpisywał na następny dzień. Jak ktoś pisze w sobotę wieczorem to niech się nie dziwi, że odpowiedź dostaje dopiero w poniedziałek...
Coś się chyba ruszyło. Dostałem takiego maila:
[quote]Witam,
Mieliśmy wysyłać nagrody w zeszłym tygodniu, jednak z powodu dalszych opóźnień w ich dostawie, to się nie odbyło, przepraszam za opóźnienia.
Nagroda zostanie wysłana najpóźniej jutro. Gdyby do końca tygodnia nie doszła, proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Jakub Hryciuk[/quote]
To więc czekamy.
Wiesz, to nie jest jeszcze najgorsze. Najgorsze to ta ignorancja z jaką traktują nas administratorzy. Zadajemy pytania ale odpowiedzi ani widu, ani słuchu. TO jest Waszą porażką.
Wiec jak to z tymi nagrodami ? :/
A mnie to bardzo nie dziwi bo pewnie nie mają nic konkretnego do powiedzenia. Inaczej już dawno napisali by nawet na forum zeby wszyscy byli spokojni bo nagrody juz są i są wysyłane. Zaoszczędziło by im to nerwów.
Bardzo mnie dziwi, że organizatorzy konkursu nie zabierają głosu i nie odpowiadają na maile.
Ja nic nie dostałem... czekam do końca przyszłego tygodnia, jak nic nie przyjdzie, to ja już nie wierze że nagrody kiedykolwiek wyślą.
czekam i czekam i tak śledzę to forum, i coraz bardziej zaczynam wątpić, że te nagrody kiedykolwiek przyjdą...
Dostał ktoś już paczkę z nagrodami? Jeśli tak to wpisujcie się abyśmy wiedzieli czy organizator dotrzymuje słowa.
6 czerwca otrzymałem odpowiedź, że dostali już nagrody od Microsoftu.
Tak nie może być. Minęło już 1,5 miesiąca od zakończenia konkursu. Nie będę już wspominał, ze regulaminowy czas wysyłki nagród dawno minął... 13 maja otrzymałem maila od Pana Jakuba Hryciuka potwierdzającego wygraną i informującego, że wysyłka nagród opóźni się. Nie mogę uwierzyć, że firma taka jak Microsoft tak spóźnia się z przekazaniem nagród, to dla mnie wręcz nie możliwe. W zeszłym tygodniu wysyłałem maila z pytaniem o wysyłkę - do dziś odpowiedzi brak. Nikt z oficjeli portalu nie zabrał głosu. Na przyszłość najpierw odbierzcie nagrody, a dopiero później zaczynajcie konkursy...
Też wysłałem, trzeciego już. Nadal czekam.
Wiadomo coś nowego? Wysłałem w zeszłym tygodniu maila z pytaniem o wysyłkę, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi.
ja mysle, ze w tym tygodniu nie da rady.. (dlugi weekend) ;P
Właśnie dostałem odpowiedz na emaila , w tym tygodniu będa wysyłane nagrody. (Mam taką nadzieję)
Ten przyszły tydzień właśnie mija, więc organizatorzy raczej nie wyślą już nic. Przynajmniej ja w to nie wierze. Ktoś po prostu puścił ścieme. A organizatorzy najwyraźniej boją się przyznać do tego, że sami nie wiedzą kiedy będą wysłane nagrody...
laptopy pojda kurierem. co do reszty, to nie wiem ;)
Dobra no więc jeżeli nie można się doprosić zabrania głosu w sprawie nagród przez administracje, to może inne pytanie. Nagrody zostaną wysłane w paczce czy w zwykłej "kopercie"? Kurierem czy pocztą? I kiedy w końcu je wyślecie?
[color=red]Usunąłem oba posty usuwając post [/color][b]Lamera[/b].
[color=red]Tak działa mechanizm forum, że wszystkie następne posty lecą razem z tym wycinanym.
A zanim zaczniesz żądać czegokolwiek, sprawdź w profilu konkretnego użytkownika jego obecny status.
I proszę o zakończenie tego offtopu.
Od takich wniosków jest inny dział.[/color]