Windows rozwinie skrzydła
O co chodzi z tą nową akcją (?), bo czekam i czekam, a termin jest stale przedłużany ? ;D Sądząc po grafikach umieszczonych na stronie jest to związane z aplikacjami usługi Live albo Windows 7. Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ? ;]
Odpowiedzi: 20
Do mnie doszły gry i gadżety. A netbooka nadal nie ma :/
A ja wciąż czekam na koszulkę. Idzie to jakoś sprawdzić czy została wysłana?
[quote]Ostatnia partia nagród zostanie wysłana 31 lipca. Przepraszam za opóźnienia.
Pozdrawiam,
Jakub Hryciuk
[/quote]
EDIT:
Do mnie też doszły nareszcie nagrody ;)
A ja nadal czekam, pocztą nic nie przyszło, na maile zero odpowiedzi.
Ogólnie - ładna zlewka..
update:
dziś (03.08.2009) dotarła paczka wysłana 1 czerwca ;)
Pół godziny temu listonosz przyniósł paczkę. Nadana 17 lipca, więc trochę czasu im to zajęło.
Mimo wszystko, dziękuję organizatorom. Z nagród jestem zadowolony (Arc Mouse, Halo 2, koszulka), jedyne co mi trochę przeszkadza, to czerwony kolor myszki (miałem nadzieję że trafię na czarny).
To jak będziesz miał odpowiedź czy wymienią to daj znać. Ciekawe co zrobią.
To by było bardzo logiczne, ale dostałem odpowiedź od organizatorów konkursu, że nie ma takiej opcji (może chodzi o kwestie związane z licencją?). Mam na razie poczekać, bo może uda im się jakoś wymienić system na wersję PL...
Przed chwilą otrzymałem nagrody. Ale mam problem, bo pudełko Visty jest po angielsku. Wyprodukowane w Puerto Rico. Na naklejce napis Windows Vista Home Prem English NA. Odpakować, czy na razie nie ruszać?
A koszulka.... :lol: Rozmiar L, a chyba dla małego chińczyka...
-
[quote=kovvboj]Na naklejce napis Windows Vista Home Prem English NA. Odpakować, czy na razie nie ruszać?[/quote] Ściągnij z sieci obraz Visty po polsku i zainstaluj na serialu, który dostałeś. Sam sprawdzałem i można aktywować system w różnych wersjach językowych.
30 min temu dostałem nagrody. Dziekuje organizatorom mimo dużego spóżnienia:P
Witam!
Otrzymałem Vistę trial tylko nie bardzo wiem jak ją zarejestrować za pomocą podanego kodu pin bo strona www.registerwindowsvistasp1.com już nie funkcjonuje (działała chyba do 30 czerwca). Ktoś coś wie na ten temat?
Przed chwilą dostałem odpowiedź, że dzisiaj wysłano nagrodę. Za tydzień przekonamy się, ile było w tym prawdy.
Ja również czekam na koszulkę i klawiaturę. Jak narazie brak jakiejkolwiek odpowiedzi na temat nagród od organizatorów.
A ja czekam na wygraną klawiaturę Microsoft Reclusa i jak jej nie było tak jej nie ma, mam nadzieję że dojdzie niedługo
Ja czekam na koszulkę, Arc-Myszkę i grę. I nie wiem, czy się kiedykolwiek doczekam.
Witam
Nie wygrałem nic poza koszulką, czekam na nią. Powiedzcie proszę czy są tu osoby, które też jeszcze koszulki nie otrzymały. Nie chcę nękać niepotrzebnie organizatorów.
Dzięki,
Zbigniew
Moja Vista nie jest rozpakowana :P Ale powiedz mi, kto mi teraz kupi Viste, kiedy premiera tuż tuż?
Bo to są próbki, takie wersje można dużo taniej kupić od MS, ale nie można ich sprzedawać, a jedynie rozdać jako nagrody/prezenty/upominki. Swoją drogą na IT Academic Day dostałem Office'a 2007 H&S w normalnej wersji "retail".
Jakbyś tej Visty nie rozpakował, to mogłeś ją sprzedać i kupić sobie za to ze trzy "Seveny" w wersji OEM...
Ta Vista jest BOX czy OEM? Jest oznaczona jako SAMPLE - NOT FOR RESALE?
-
BOX. Nie mam takiego napisu. Mam go ale na Officie, który jest po polsku. W sumie to czemu wysyłają nagrody oznaczone jako "próbki"?
No fajnie. Napisałem do administatora i odpisał, że "zobaczy co da się zrobić". Ja mam Viste wyprodukowaną w USA i zgodnie z opisem, tylko tam ją można rozprowadzać.
Nie no, wiem o tym. Jedyny problem to to, że mam Home Premium ale do tego też są nieoficjalne łatki. Tak się tylko z ciekawości pytam...
[quote=shagwest@hotmail.com]A netbooka nadal nie ma :/[/quote] a masz moze jakies bardziej aktualne info niz to, ze mialy byc wyslane na przelomie lip/sie? ;]