Windows rozwinie skrzydła
Odpowiedzi: 20
-
[quote=dedesoft]A ja mam pytanie. Otrzymałem dziś swoją nagrodę w postacie Win7 Ultimate NFR. O ile się nie myle miała to być wersja BOX a nie NFR. O co tu biega?[/quote] Jak to NFR???? :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: Jeśli w rankingu generalnym zająłeś miejsce 6-55 to oczywiście powinieneś dostać Windows 7 Ultimate BOX a nie jakąś NFR którą można dostać za free na różnych konferencjach, prezentacjach itd...
-
[quote=Kuba] Osoby, które nie otrzymały jeszcze Ultimata, prosże o kontakt: info@grupacentrumxp.pl.[/quote]
-
[quote=Veers]W świetle zaistniałych faktów (mowa o licencjach OEM) wypadałoby, żeby organizatorzy wypowiedzieli się czy WYGRANE systemy operacyjne na licencji OEM można instalować, czy też wolno jedynie postawić je sobie na półce jak trofeum (którym niewątpliwie są).[/quote] O ile dobrze pamiętam to wszystkie wygrane Windows 7 były w wersji BOX, więc w czym problem ? Ciekawiej mają ci co wygrali 365 dniowy trial Visty, do którego już w momencie zakończenia konkursu nie można było wygenerować numerków ( strona rejestracji Microsoftu już nie działała). To jest dopiero trofeum. Mnie bardziej ciekawi kiedy Microsoft raczy przesłać nagrody. Zgodnie z zapowiedziami z maila miało to być 2 tygodnie po oficjalnej polskiej premierze ( 3 listopada ) Windows 7. Na forum 21 października Kuba pisał o terminie miesiąca. Obydwa terminy mijają, a o wygranych nic nie słychać.
-
[quote=piotrteo] O ile dobrze pamiętam to wszystkie wygrane Windows 7 były w wersji BOX, więc w czym problem ? [/quote] Fakt - widocznie coś mi się popierniczyło w kwestii organizatora konkursu.... Niemniej sam problem wydaje się być fascynujący :)
-
[quote=piotrteo][quote=Veers]W świetle zaistniałych faktów (mowa o licencjach OEM) wypadałoby, żeby organizatorzy wypowiedzieli się czy WYGRANE systemy operacyjne na licencji OEM można instalować, czy też wolno jedynie postawić je sobie na półce jak trofeum (którym niewątpliwie są).[/quote] O ile dobrze pamiętam to wszystkie wygrane Windows 7 były w wersji BOX, więc w czym problem ? Ciekawiej mają ci co wygrali 365 dniowy trial Visty, do którego już w momencie zakończenia konkursu nie można było wygenerować numerków ( strona rejestracji Microsoftu już nie działała). To jest dopiero trofeum.[/quote] No organizatorzy twierdzili, że może wymienią te nieszczęsne triale visty na triale windows 7 ale na razie żadnych informacji ani widu ani słychu...
-
[quote=Kuba]Niestety sprowadzenie nagród potrwa ok 1 miesiąca (jest to całkowcie niezalezne od tego, że Windows 7 przeznaczony do sprzedaży jest już w sklepach).[/quote] Cytat z maila potwierdzającego wygraną: "Wygrana Windows 7 Osoby, które wygrały system Windows 7 BOX Home Edition i Ultimate otrzymują go najpóźniej do 2 tygodni po oficjalnej polskiej premierze marketingowej." Nie rozumiem zatem czemu nagrody nie zostały jeszcze rozesłane.