Windows rozwinie skrzydła
Odpowiedzi: 20
-
[quote=caramon]A co z wersją Home Premium?[/quote]Nikt Cię nie skrzywdzi, jeśli o to też zapytasz w mailu.
-
[quote=XanTyp][quote=caramon]A co z wersją Home Premium?[/quote]Nikt Cię nie skrzywdzi, jeśli o to też zapytasz w mailu.[/quote] nikt by też nikogo nie skrzywdził gdyby było to ogłoszone na forum, a nie jakieś ukrywanie się z mailami. Każdy chce to wiedzieć...
-
[quote=andi123]Oczywiście NFR za pomyłkę -przepraszam. Dzięki Panie moderatorze XanTyp za spostrzeżenie mojego błędu, szkoda , że nie zauważyłeś jak we wcześniejszym poście Pana Kuby nazwisko Pana Mariusz Kędziory jest napisane z małej litery!(szczegół) Odpowiadam na pytanie Pana Kuby: Nie byłem uczestnikiem tego konkursu lecz wcześniejszego (myślę ,że Pan pamięta) Nie sieję zamętu lecz mam pewne spostrzeżenia którymi chcę podzielić się z czytelnikami forum! Czy na tych stronach podanych przeze mnie jest coś nie TAK? [/quote] Wszystko jest na nich OK, dziekuję na podzielnie się spostrzeżeniem.
-
[quote=andi123]Dzięki Panie moderatorze XanTyp za spostrzeżenie mojego błędu, szkoda , że nie zauważyłeś jak we wcześniejszym poście Pana Kuby nazwisko Pana Mariusz Kędziory jest napisane z małej litery!(szczegół)[/quote]Szkoda, że twój nick tez się jakoś tak z małej litery pisze, ale to Ci widać nie wadziło. NFS bym zignorował - wyszedł w cytacie niejako przy okazji. Flood już nie wyszedł tak z przypadku. I na tym kończymy offtopik.
-
[quote=andi123]NFS[/quote]Coś Ci się za bardzo Windows z Need for Spped'em pomieszał. I nie flooduj. Edycja działa tu bez kłopotu. Kolejne wypowiedzi - post pod postem - zostaną usunięte bez ostrzeżenia.
-
[quote=pzak]Mimo maila wysłanego ponad 2 tygodnie temu - nadal nie dostałem żadnej przesyłki. .[/quote] Prosze o kontakt mailowy, jesli nagroda nie doszła, będizmy wyjaśniaś sparwę z Pocztą. [quote=andi123]Jeśli zainteresowani chcą dowiedzieć się więcej na temat tego konkursu jak i wcześniejszych organizowanych przez portal oraz chcą poznać całość wypowiedzi pana Mariusza Kędziory na temat różnicy NFS i BOX to polecam stronę: http://www.wss.pl/frmThread.aspx?tid=62140&pid=432559 Cóż organizator na to?[/quote] Jesteś uczestnikiem konkursu, czy tylko siejesz zamęt? Odpowiadająć na pytanie: Zgadzam się z tym co pisze Marisuz Kędziora.
-
[quote=Kuba][quote=pzak]Mimo maila wysłanego ponad 2 tygodnie temu - nadal nie dostałem żadnej przesyłki. .[/quote] Prosze o kontakt mailowy, jesli nagroda nie doszła, będizmy wyjaśniaś sparwę z Pocztą. [/quote] Nadal nie doszła, maila już wysyłałem (ponad 3 tygodnie temu), więc moje dane powinniście mieć. Do mojej narzeczonej nagroda też nie doszła. Też ma wysłać do Was maila czy może prowadzicie listę osób, do których wysyłaliście nagrody? P.S. A propos [url=http://www.wss.pl/frmThread.aspx?tid=62140&pid=433386#433386]tej wypowiedzi[/url] [quote]3. Z uwagi na fakt niemożliwości dotrzymania umowy z osobami, które wygrały Windows 7 Ultimate BOX, zwycięzcy zostali przeproszeni i otrzymali wersję NFR jako rekompensatę. Z osobami, które takie załatwienie sprawy z umowy nie jest akceptowalne, jestem w ciągłym kontakcie w celu wypracowania rozwiązania które będzie dla każdego pojedynczego uczestnika konkursu satysfakcjonujące.[/quote]: Jednym satysfakcjonującym mnie i moją narzeczoną rozwiązaniem jest otrzymanie dwóch kopii (po jednej dla każdego) wersji BOX [url=http://www.sklep-ms.pl/123,1,1,kategoria.aspx]tego produktu[/url] i nie widzę potrzeby żadnego więcej kontaktu mailowego w tej sprawie - każdy szanujący organizator tego typu konkursów powinien wiedzieć co i komu wysyła. Czekamy na dwie paczki z tym dokładnie produktem. Pozdrawiam i życzę wystrzałowego Sylwestra.
-
[quote]3. Z uwagi na fakt niemożliwości dotrzymania umowy z osobami, które wygrały Windows 7 Ultimate BOX, zwycięzcy zostali przeproszeni i otrzymali wersję NFR jako rekompensatę. Z osobami, które takie załatwienie sprawy z umowy nie jest akceptowalne, jestem w ciągłym kontakcie w celu wypracowania rozwiązania które będzie dla każdego pojedynczego uczestnika konkursu satysfakcjonujące.[/quote] Miło, że zechciał Pan poinformować o takim stanie rzeczy inne forum, a nie Nas uczestników. Zgodnie z tym co Pan napisał czekam na maila z propozycją, gdyż rekompensata w formie wersji NFR i przeprosiny nie są dla mnie akceptowalne. Dobrze, że Pan zaznaczył iż nie może się wywiązać z obowiązującej Nas umowy. Nie otrzymałem jeszcze żadnej przesyłki więc czekam na Pańskie propozycję odnośnie wypracowania rozwiązania, które usatysfakcjonuje obydwie strony. Pragnę równierz[b] zaznaczyć[/b], iż nie jestem osobą, która rzuca słowa na wiatr. Mail wysłany do Microsoftu odnośnie całej sprawy, jest obecnie w trakcie analizy i zgodnie z odpowiedzią jaką otrzymałem, pracownik Microsoftu ma się zemną skontaktować telefonicznie.
-
[quote=theblood]Ludzie! Nie macie co robić, tylko po sądach latać? Puknijcie się w łeb póki nie jest za późno. Owszem, mieliśmy dostać BOXy a nie jakieś NFRy, które - powiedzmy sobie szczerze - jedyną rzecz wspólną z Boxami jaką mają to zawartośc płytek, więc obecna sytuacja może irytować i powodować pewnego rodzaju zawód, ale bez przesady...[/quote] Wygrałem Windows 7 Ultimate BOX, otrzymałem Windows 7 Ultimate NFR. Mi to nie robi różnicy i cieszę się że mam Windowsa za darmo. Rozumiem jednak osoby, które się denerwują. Przystępując do konkursu wiedziały że grają o wersję BOX, możliwe że część osób chciała nagrodę sprzedać. Mieli do tego pełne prawo. Nagle po zakończeniu konkursu okazało się, ze nagrody sprzedać nie można. Trochę dziwne, tego typu zastrzeżenie powinno pojawić się PRZED konkursem a nie PO. Tak czy inaczej ja się sądzić nie zamierzam, bo Windowsa otrzymałem, mogę zrobić z nim wszystko na czym mi zależy, a sprzedaż nawet mi do głowy nie przyszła :P
-
[quote=andi123]Brawo MATIX-19 !!! Myślę ,że znajdzie się spora grupa uczestników konkursu Windows Rozwiń Skrzydła nie aprobująca działań organizatora, która poprze twoje działania !!! Ja ze swej strony w pełni Ciebie popieram(po mojej przygodzie z poprzednim konkursem - z którego mam jeszcze zapiski) W grupie jest siła!!![/quote] To co moze piszemy do Matix-19 a on wysle do odpwiedniego organu stosowne zawiadominei. Mozemy pomyslec wspolnie nad forma. Jeszcze odnosnie licencji o ktorej pisze organizator. Przedmiotem (nagroda) w konkursie nie byl NFR ktorego wartosc jest 0 zl, a tylko i WYLACZNIE Windows 7 Ultimate BOX 50 sztuk o WARTOSCI 1399 zl. Nie ma mowy ze to ma byc odpowiednik nagrody ale nagroda o WARTOSCI 1399. A to juz roznica i podchodzi pod paragraf. I jeszce 2 fajne punktyregulaminu [i]"7.6. W przypadku nagród, których wartość przekracza 100 zł, dodatkową część nagrody stanowi kwota pieniężna w wysokości 11,1% wartości nagrody, która zostanie pobrana przez Organizatora na pokrycie należnego podatku dochodowego od osób fizycznych."[/i] No to jaki podatek odprowadza od NFR ktorego wartosc jest 0zl? [i]7.8. W przypadku niemożności odebrania jakiejkolwiek z nagród przez uprawnionego Uczestnika do dnia 1 czerwca 2009, nagroda przechodzi na własność Organizatora. W przypadku rezygnacji z nagród określonych w niniejszym Regulaminie nie przysługuje ekwiwalent pieniężny.[/i] Czyli wychodzi ze wcale ich nie musza wysylac?