Windows rozwinie skrzydła
Odpowiedzi: 20
-
[quote=czarek1986]Przy okazji zastanawiam się czemu Lamer tak bronisz organizatorów. Jesli wygrałeś jakieś nagrody, to powinieneś chyba też oczekiwać ich szybkiego dostarczenia. No a jak nie wygrałeś to wszystko tłumaczy czemu nie możesz zrozumieć mojego zdenerwowania zaistniałą sytuacją.[/quote] jesli o mnie chodzi, to costam wygralem i nawet o sporej wartosci (nie windows), a jakos na forum swoich zalow nie wylewam.. ;-) na kazdy mail z pytaniem o termin i sposob przeslania nagrody otrzymywalem odpowiedz najpozniej nastepnego dnia... biorac pod uwage doswiadczenia z innych konkursow (inni organizatorzy) to dopuszczam jakies 2 miesiace poslizgu z dostarczeniem nagrody (aczkolwiek licze na to, ze tutaj az tyle nie bede musial czekac ;P).
-
[quote=czarek1986][quote]11.2. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za doręczenie i terminowość doręczenia przez pocztę lub firmy kurierskie, bądź za pośrednictwem systemów teleinformatycznych listów, przesyłek i e-maili wysłanych do Uczestników i przez Uczestników.[/quote] Problem w tym że paczki nie zostały jeszcze wysłane :-k. Pozostaje więc druga możliwość o której napisałeś w swoim poście (choć na razie za wcześnie aby z niej korzystać :) )[/quote] Masz mozliwosc sprawdzenia czy zostaly wyslane :-k Gratulacje
-
[quote=Lamer][quote=czarek1986][quote]11.2. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za doręczenie i terminowość doręczenia przez pocztę lub firmy kurierskie, bądź za pośrednictwem systemów teleinformatycznych listów, przesyłek i e-maili wysłanych do Uczestników i przez Uczestników.[/quote] Problem w tym że paczki nie zostały jeszcze wysłane :-k. Pozostaje więc druga możliwość o której napisałeś w swoim poście (choć na razie za wcześnie aby z niej korzystać :) )[/quote] Masz mozliwosc sprawdzenia czy zostaly wyslane :-k Gratulacje[/quote] A może byś poczytał wcześniejsze posty... dopiero w tym tygodniu mają wysyłać...
-
[quote=Rafal2122][quote=Lamer][quote=czarek1986][quote]11.2. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za doręczenie i terminowość doręczenia przez pocztę lub firmy kurierskie, bądź za pośrednictwem systemów teleinformatycznych listów, przesyłek i e-maili wysłanych do Uczestników i przez Uczestników.[/quote] Problem w tym że paczki nie zostały jeszcze wysłane :-k. Pozostaje więc druga możliwość o której napisałeś w swoim poście (choć na razie za wcześnie aby z niej korzystać :) )[/quote] Masz mozliwosc sprawdzenia czy zostaly wyslane :-k Gratulacje[/quote] A może byś poczytał wcześniejsze posty... dopiero w tym tygodniu mają wysyłać...[/quote] "Witam, Gratuluję zwycięstwa w konkursie Windows Rozwinie Skrzydła. Poniżej przedstawię zasady wysyłki nagród. Wygrana Windows 7 Osoby, które wygrały system Windows 7 BOX Home Edition i Ultimate [b][i][u] otrzymują go najpóźniej do 2 tygodni po oficjalnej polskiej premierze marketingowej[/b][/i][/u] . Sam system pojawi się na pólkach w USA już w październiku tego roku. Nie jesteśmy jednak w stanie podać daty pojawiania się na półkach w Polsce oraz daty samej premiery (Windows Vista do sprzedaży trafił miesiąc przed oficjalna premierą). Dlatego też prosimy o uzbrojenie się w cierpliwość. Nagrody zostaną wysłane na nasz koszt na adres podany w trakcie rejestracji w konkursie. Pozostałe nagrody [b][i][u] Pozostałe nagrody zostaną wysłane do zwycięzców w momencie w którym otrzymamy je od firmy Microsoft [/b][/i][/u] Regulamin konkursu daje nam jeszcze parę dni na ich wysłanie, [b][i][u] jednakże ten termin może się niestety wydłużyć z przyczyn od nas niezależnych [/b][/i][/u]. Tak jak w przypadku Windows 7 nagrody będą wysyłane na nasz koszt na adres podany w trakcie rejestracji w konkursie. Osoby, które wygrały kilka nagród (po za laptopami) otrzymają jedną przesyłkę z wszystkimi wygranymi nagrodami." To chciales geniuszu ? Pieprzeni nabijacze postow.
-
[quote=Lamer]To chciales geniuszu ? Pieprzeni nabijacze postów.[/quote] Jak na razie to Lamer nabija wątki w tym temacie. Może powinien zmienić nik na Lament Proponuję niech w następnym wątku osoba która otrzyma nagrodę podzieli się z resztą tą wiadomością. Reszta do tego czasu spokojnie czeka i studiuje regulamin.
-
[quote=piotrteo][quote=Lamer]To chciales geniuszu ? Pieprzeni nabijacze postów.[/quote]Jak na razie to Lamer nabija wątki w tym temacie. Może powinien zmienić nik na Lament Proponuję niech w następnym wątku osoba która otrzyma nagrodę podzieli się z resztą tą wiadomością. Reszta do tego czasu spokojnie czeka i studiuje regulamin. [/quote] Sam to wymysliles, czy rodzice ci pomogli :-k Proponuje zmiane Twego nicku na Przestero - bo wprowadzasz same zaklocenia do watkow. Nie wniosles nic nowego do tematu, zapewne uslyszymy nastepne pytania w stylu: "to co z tymi nagrodami" "a ja jeszcze nie otrzymalem nagrod" a moze wreszcie jakis geniusz wpadnie na przeczytanie e-maila od Organizatora i napisze: "o kurde ludzie, po 100 postach, wiem juz, ze trzeba czekac" ](*,) Twoja mowa o Mnie do ? n-osoby potwierdza, ze masz jakies problemy ze swiadomoscia...
-
[quote=Lamer]"Witam, Gratuluję zwycięstwa w konkursie Windows Rozwinie Skrzydła. Poniżej przedstawię zasady wysyłki nagród. Wygrana Windows 7 Osoby, które wygrały system Windows 7 BOX Home Edition i Ultimate [b][i][u] otrzymują go najpóźniej do 2 tygodni po oficjalnej polskiej premierze marketingowej[/b][/i][/u] . Sam system pojawi się na pólkach w USA już w październiku tego roku. Nie jesteśmy jednak w stanie podać daty pojawiania się na półkach w Polsce oraz daty samej premiery (Windows Vista do sprzedaży trafił miesiąc przed oficjalna premierą). Dlatego też prosimy o uzbrojenie się w cierpliwość. Nagrody zostaną wysłane na nasz koszt na adres podany w trakcie rejestracji w konkursie. Pozostałe nagrody [b][i][u] Pozostałe nagrody zostaną wysłane do zwycięzców w momencie w którym otrzymamy je od firmy Microsoft [/b][/i][/u] Regulamin konkursu daje nam jeszcze parę dni na ich wysłanie, [b][i][u] jednakże ten termin może się niestety wydłużyć z przyczyn od nas niezależnych [/b][/i][/u]. Tak jak w przypadku Windows 7 nagrody będą wysyłane na nasz koszt na adres podany w trakcie rejestracji w konkursie. Osoby, które wygrały kilka nagród (po za laptopami) otrzymają jedną przesyłkę z wszystkimi wygranymi nagrodami." To chciales geniuszu ? Pieprzeni nabijacze postow.[/quote] sam jesteś pieprzonym nabijaczem postów... a na dodatek, który nie potrafi czytać... mówimy tutaj o regulaminie więc daruj sobie pisanie jak nie wiesz o co chodzi...... w regulaminie jest ustalony termin wysyłki i taki powinien być dotrzymany, pytasz się czy czarek1986 ma możliwość sprawdzenia czy zostały wysłane. Czytając wcześniejsze posty byś wiedział, że już było zadane organizatorom takie pytanie i była odpowiedź że nie, ale nie, łatwiej jest obrażać innych i pisać głupoty nie znając tematu... za takie odzywki ode mnie byś dostał już dawno bana za obrażanie i zaczynanie kłótni...
-
[quote=Rafal2122] (...) sam jesteś pieprzonym nabijaczem postów... a na dodatek, który nie potrafi czytać... mówimy tutaj o regulaminie więc daruj sobie pisanie jak nie wiesz o co chodzi (...) [/quote] 1.Od 3 strony wstecz ciagle nawijacie o e-mailach, nagrodach i terminach a nie o regulaminie - baranie ](*,) 2.Ile z twoich 12 postow bylo pomocnych nabijaczu ? Chociaz w 1-ym kierunku. Z moich ok. 200 - ponad 170 bylo w kierunku pomocy innym. Aha i tak przy okazji XanTyp - w h**u [pisownia dozwolona, SPRAWDZ NA NECIE ZANIM COS O TYM NAPISZESZ - AGAIN] mam na ile dni mi dasz blokade - jak chcesz to calkiem usun konto. Tu macie mase specjalistow: piotrus & rafal :lol: Pewnie 2 geje - bo 1-en broni 2-go. Ja tu nie musze nikomu pomagac. Dobrze, ze nie pisze odpowiedzi typu: [url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=161941]http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=161941[/url] - podawanie stron, ktore nie dzialaja ](*,) i 2-och moderatorow szukalo bledu przez 2 dni - ktorym okazala sie KROPKA na koncu podanego adresu... Rotfl Pewnie znowu usuniecie ten post :lol: zeby ludzie nie wiedzieli o waszych prostych bledach :-k 3.Pozdro dla inteligentow, ktorzy znowu pisza: [quote=czarek1986]No to pożale się jeszcze i napiszę że ja nadal nie dostałem odpowiedzi od organizatorów...[/quote]Jak zwykle, piotrusiu, Twoje: [quote=piotrteo]Proponuję niech w następnym wątku osoba która otrzyma nagrodę podzieli się z resztą tą wiadomością. Reszta do tego czasu spokojnie czeka i studiuje regulamin. [/quote] Nic nie wnioslo.
-
[quote=Lamer][quote=Rafal2122] (...) sam jesteś pieprzonym nabijaczem postów... a na dodatek, który nie potrafi czytać... mówimy tutaj o regulaminie więc daruj sobie pisanie jak nie wiesz o co chodzi (...) [/quote] 1.Od 3 strony wstecz ciagle nawijacie o e-mailach, nagrodach i terminach a nie o regulaminie - baranie ](*,) 2.Ile z twoich 12 postow bylo pomocnych nabijaczu ? Chociaz w 1-ym kierunku. Z moich ok. 200 - ponad 170 bylo w kierunku pomocy innym. Aha i tak przy okazji XanTyp - w h**u [pisownia dozwolona, SPRAWDZ NA NECIE ZANIM COS O TYM NAPISZESZ - AGAIN] mam na ile dni mi dasz blokade - jak chcesz to calkiem usun konto. Tu macie mase specjalistow: piotrus & rafal :lol: Pewnie 2 geje - bo 1-en broni 2-go. Ja tu nie musze nikomu pomagac. Dobrze, ze nie pisze odpowiedzi typu: [url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=161941]http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=161941[/url] - podawanie stron, ktore nie dzialaja ](*,) i 2-och moderatorow szukalo bledu przez 2 dni - ktorym okazala sie KROPKA na koncu podanego adresu... Rotfl Pewnie znowu usuniecie ten post :lol: zeby ludzie nie wiedzieli o waszych prostych bledach :-k 3.Pozdro dla inteligentow, ktorzy znowu pisza: [quote=czarek1986]No to pożale się jeszcze i napiszę że ja nadal nie dostałem odpowiedzi od organizatorów...[/quote]Jak zwykle, piotrusiu, Twoje: [quote=piotrteo]Proponuję niech w następnym wątku osoba która otrzyma nagrodę podzieli się z resztą tą wiadomością. Reszta do tego czasu spokojnie czeka i studiuje regulamin. [/quote] Nic nie wnioslo.[/quote] No i co ci to daje że nabiłeś sobie tyle postów?? skoro zachowujesz się jak obrażone dziecko?? daj sobie na wstrzymanie bo nic nie wnosisz do wątku swoim brakiem kultury... [b]XanTyp[/b], ja tylko odpowiedziałem na obrażanie użytkowników przez Lamera... za takie zachowanie (obrażanie, przeklinanie, brak kultury i dalszego obrażania pomimo upomnienia) powinien już dawno być zbanowany i to nie tylko na 2 dni...
-
[quote=shagwest@hotmail.com]Już jest przyszły tydzień?[/quote]W najbliższą niedzielę też może być ten przyszły tydzień.
-
[quote=czarek1986]Czy ktoś dostał wczoraj maila z potwierdzeniem wygranej w konkursie i instrukcją odebrania nagród? Bo wczoraj dostałe tylko maila od organizatorów z zapowiedzia że taki drugi mail jeszze tego samego dnia do mnie dotrze ale nie dotarł.[/quote] mail z zapowiedzią był ok godz. 16.10 ( nadawca centrumxp) drugi mail z gratulacjami i zasadami wysyłki nagród był ok godz. 19.10 ( nadawca Jakub Hryciuk ) oto jego treść: [quote]Witam, Gratuluję zwycięstwa w konkursie Windows Rozwinie Skrzydła. Poniżej przedstawię zasady wysyłki nagród. Wygrana Windows 7 Osoby, które wygrały system Windows 7 BOX Home Edition i Ultimate otrzymują go najpóźniej do 2 tygodni po oficjalnej polskiej premierze marketingowej. Sam system pojawi się na pólkach w USA już w październiku tego roku. Nie jesteśmy jednak w stanie podać daty pojawiania się na półkach w Polsce oraz daty samej premiery (Windows Vista do sprzedaży trafił miesiąc przed oficjalna premierą). Dlatego też prosimy o uzbrojenie się w cierpliwość. Nagrody zostaną wysłane na nasz koszt na adres podany w trakcie rejestracji w konkursie. Pozostałe nagrody Pozostałe nagrody zostaną wysłane do zwycięzców w momencie w którym otrzymamy je od firmy Microsoft. Regulamin konkursu daje nam jeszcze parę dni na ich wysłanie, jednakże ten termin może się niestety wydłużyć z przyczyn od nas niezależnych. Tak jak w przypadku Windows 7 nagrody będą wysyłane na nasz koszt na adres podany w trakcie rejestracji w konkursie. Osoby, które wygrały kilka nagród (po za laptopami) otrzymają jedną przesyłkę z wszystkimi wygranymi nagrodami.[/quote] Jak widać trzeba czekać dalej