Windows rozwinie skrzydła
Odpowiedzi: 20
-
[quote=Andrzej.K]Właśnie się pokrętnymi drogami dowiedziałem, że W7 HP zostały rozesłane w wersji BOX... prawdziwe pudełeczko z certyfikatem autentyczności - dlaczego więc Ultimate jako nagroda większej wartości jest NFR ??? [/quote] Kto dostal, ten dostal :( Ja niestety nie dostalem. A na maila info@centrumxp.pl nikt nie odpisuje.
-
[quote=kored]Organizator nie odpowiedział nawet na oficjalną, pisemną reklamację dot. konkursu, pozostaje jedynie sąd (w najbliższym czasie składam pozew). Ci co nie otrzymali nagród mogą sobie na swoje nagrody jeszcze długo poczekać... [/quote] Kored, przecież wymieliśmy kilka maili w grudniu, proszę nie wypisuj nieprawdy, że nie ma z organizatorem kontaktu. To z kim ja mailowałem? Nagroda została do Ciebie dawno wysłana, jesli jej nie otrzmałeś, masz mojego maila, podawałem go już w tym temacie 15 razy, napisz mi o tym. Przeważająca większość osób dostała już nagrody dawno temu, niektórzy jeszcze muszą czekać i z wszystkimi tymi osobami mam kontakt mailowy. Jeśli ktoś twierdzi, że jest inaczej, to po prostu stara się wykorzystać sytuację do ponarzekania. Naprawdę dziwię się osobom, które zamiast po prostu napisać i rozwiąząć jakąś sprawę w sposób satysfakcjonujący dla obu stron, wolą użalać się nad sobą na forum, pisząc bzdury i starasząc publicznie sądem.
-
[quote=Kuba] Kored, przecież wymieliśmy kilka maili w grudniu, proszę nie wypisuj nieprawdy, że nie ma z organizatorem kontaktu. To z kim ja mailowałem? Nagroda została do Ciebie dawno wysłana, jesli jej nie otrzmałeś, masz mojego maila, podawałem go już w tym temacie 15 razy, napisz mi o tym. Przeważająca większość osób dostała już nagrody dawno temu, niektórzy jeszcze muszą czekać i z wszystkimi tymi osobami mam kontakt mailowy. Jeśli ktoś twierdzi, że jest inaczej, to po prostu stara się wykorzystać sytuację do ponarzekania. [/quote] Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem??. Przecież pisałem w mailach jak i reklamacji że dostałem już przesyłkę - Windows 7 ultimate Not For Resale. A gdzie wersja box która miała być nagrodą?? Te luźne płytki mogę w każdej chwili odesłać, żeby nie było wątpliwości. Nikogo sądem nie strasze, informuję tylko osoby niezadowolone z otrzymanych "nagród" że zamierzam to zrobić. Może ktoś się zgłosi to złożymy pozew zbiorowy -mail do mnie: kored@gazeta.pl [quote=Kuba] Naprawdę dziwię się osobom, które zamiast po prostu napisać i rozwiąząć jakąś sprawę w sposób satysfakcjonujący dla obu stron, wolą użalać się nad sobą na forum, pisząc bzdury i starasząc publicznie sądem. [/quote] żadnej propozycji mailem nie dostałem, mimo że pisałem...
-
[quote=mslifirs]Niestety nie otrzymałem do tej pory wyżej wymienionego maila.[/quote] Moze podałeś zły mail w profilu. Prosże odezwij się sam: info@grupacentrumxp.pl. [quote=piterk2009]Ja też nie otrzymałem odpowiedzi mimo, że wysłałem 2 maile[/quote] Na ostaniego maila odpowiedziałem Ci 22 stycznia 2010 11:34 , więc już nei przesadzajmy, ze nie ma żadnej odpowiedzi.