Windows nie chce mnie wpuścić!!!
Wczoraj pracowałem na kompie i potem najzwyczajniej sie wylogowałem. Ale kiedy za jakąś godzine chciałem ponownie się zalogować, stało sie cos czego nie rozumiem. Klikam na nazwe uzytkownika, wpisuje haslo i ... pisze mi ze jest błedne. Probowalem chyba z 1000 razy, i ze 100 restartowalem kompa i nic!!! Niemoge nawet sie dostac na wbudowane konto Admina, pisze mi to samo, choc jestem pewny ze haslo jest poprawne. Wykluczam takze mozliwosc zmiany hasla przez kogos ze wspoldomownikow poniewz nikt nie zna mojego, a pozatym nikt z mojej rodziny raczej nie rusza kompa!!! Co sie stalo, nigdy wczesnij Windows nie robil mi takich scen!!! Wykluczam takze wirusa bo mialem z updatowanego Nortona. Czy komus sie tez tak stalo? Czy mozna cos z trym zrobic!!!
Odpowiedzi: 12
no bo zemdleje... :? a ja juz zaczynalem knuc ze ktos z rodziny pozamienial kolejnosc klawiszy zgodnie z alfabetem abc... :shock:
no bo zemdleje... :? a ja juz zaczynalem knuc ze ktos z rodziny pozamienial kolejnosc klawiszy zgodnie z alfabetem abc... :shock:
szlauf:czasami jest tak ze jak wciskasz Z to odczytuje jako Y i na odwrot, sprawdz to to.
wlasnie ten post uratowal mnie przed formatem systemu.
dzieki !
hihi oki doki ale nie tylko te klawisze sa inaczej ustawione podobnie jest z cala reszta znakow innych niz litery.....
nio a z tymi odwiedzinami to fatalna literoofka :P
heh
nio a z tymi odwiedzinami to fatalna literoofka :P
heh
TzaR:a moze nieopatrznie zmieniles klawiature.... jesli w hasle masz litery "y" i "z"...
A przecieź:
:w hasle nie mam ani z ani y
TzaR:np. haslo "dwiedziny" bedzie napisane "odwiedyinz"
to która klawiatura dodaje "o" przed "d"? :mrgreen:
ReD:WoW
Tej komendy nie znałem :lol:
a moze nieopatrznie zmieniles klawiature.... jesli w hasle masz litery "y" i "z" to zamien je odpowiednio tak ze zmiast z napisz y a zamiast y napisz z...
np. haslo "dwiedziny" bedzie napisane "odwiedyinz"
Kiedys mialem podobna sytuacje wpisalem sobie haslo i pozniej *** bo okazalo sie ze przed zalogowaniem system mial kawiature polska a pozalogowaniu mial klawiature polska (programisty) stad caly balagan....
pozdrawiam
np. haslo "dwiedziny" bedzie napisane "odwiedyinz"
Kiedys mialem podobna sytuacje wpisalem sobie haslo i pozniej *** bo okazalo sie ze przed zalogowaniem system mial kawiature polska a pozalogowaniu mial klawiature polska (programisty) stad caly balagan....
pozdrawiam
WoW
Pewnie taki :mrgreen: :FAtman:A jaki jest komunikat gdy wpisujesz hasło.
Neo86:... pisze mi ze jest błedne.
A jaki jest komunikat gdy wpisujesz hasło.
Postaraj sie o botowalna plyte w2k lub ERD Commandera. Za pomoca jednego lub drugiego powinienes sobie dac rade.
w hasle nie mam ani z ani y
czasami jest tak ze jak wciskasz Z to odczytuje jako Y i na odwrot, sprawdz to to.
Strona 1 / 1