Windows Movie Maker
Oto mam Win Xp Prof 2002 + SP2
I w windows movie maker wsadzam sobie klip i tne go w 4 miejscach i chcialem zeby kazda z tych czterech zcesci zapisalo mi do osobnego pliku, czy da rade tak zrobic jakos, bo pomimo ze podzielilem go na 4 zapisuje mi do jednego.
I w windows movie maker wsadzam sobie klip i tne go w 4 miejscach i chcialem zeby kazda z tych czterech zcesci zapisalo mi do osobnego pliku, czy da rade tak zrobic jakos, bo pomimo ze podzielilem go na 4 zapisuje mi do jednego.
Odpowiedzi: 4
W tym programie jedynie tak:
wczytujesz film , wycinasz co nie potrzebne i zapisujesz, i tak tyle razy trzeba wczytać plik źródłowy, ile zapisanych plików wynikowych chcemy mieć
wczytujesz film , wycinasz co nie potrzebne i zapisujesz, i tak tyle razy trzeba wczytać plik źródłowy, ile zapisanych plików wynikowych chcemy mieć
Taa ale chodzilo mi o to zeby nie zapisywac kazdego kawalka odzielnie tylko zeby pociac i zeby od razu zapisalo
klip1
klip2
...
klip1
klip2
...
otworzylem krotki filmik pojawil mi sie w kawałkach, przeciągnałem jeden kawałek na miejsce taśmy filmu i zapisałem i jest ten kawałek ktory chciałem.
Mógłbys pomóc bo nie moge znalesc :(
Strona 1 / 1