Windows Movie Maker Problem

Witajcie. Mam do was waźną prośbę, związaną z programem Windows Movie Maker. Stworzyłem sobie film 16 minutowy, składa się on tylko ze zdjęć i podkładem muzycznym. Wszystko jest jednolicie zrobione i dokładnie oraz dobrze aimportowane źródła do tego filmu, bo juz kiedyś robiłem film i wszystko wychodziło. Jak go wpuszczam jeszcze przed zapisaniem działa wszsytko spoko. Ale jak daje zapisz, nic nie zmieniam w formaci zapisania jest jak jest to zapisuje ale widać jak po 3 procentach które mineło bardzo długo zaczyna nagle szybko pzrerabiać film. Jak juz przerobi to jak og odpalam to zacina się na jakimś zdjęciu i dalej obrazu nie ma, ale muzyka trwa do końca. Prosze was o pomoc. Bardzo długo robiłem ten film bo jest przezznaczony na historie o moim mieście. Jak ktoś wie jak mi pomóc prosze o pomoc. ZA WSZELKĄ POMOC DZIĘKUJE BARDZOOOOOOO Z CAŁEGO SERCA.

Odpowiedzi: 1

jeszce zapomniałem, na innych rozdzielczościach jakie tam moźna wybrać próbowałem niektóre i wychodzą ale słabej jakości i troche zamazane. Ale nie wiem dlaczego zalecane ustawienia zapisywania filmu w Windows Movie Maker nie wychodzą poprawnie. Kiedyś normalnie mi tworzyło. Ale teraz jest d pewnego momentu obraz potem znika i jest tylko muzyka. PRocesor mam 2.0+ Athlon, ram 264 DDR. Prosze was o pomoc. Windowsa mam xp 2002 Service Pack 2.
cesio
Dodano
19.09.2005 22:28:22
cesio
Dodano:
19.09.2005 22:12:44
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1