WINDOWS MEDIA PLAYER
Kiedyś (przed formatowaniem dysku) miałem taki dodatek do Windows Media Player, źe po zainstalowaniu mogłem za pomocą Windows Media Player kopiować ścieźki z Audio CD odrazu do mp3. Teraz nie mogę tego dodatku odzyskać. Jeśli ktoś ma PLISSS HELP
Odpowiedzi: 10
No tak moźe i te programy są dobre (muszę dodać źe WinDac jest dobry). A po co dodatkowe programy jak moźna zgrać mp3 z audio za pomocą "czegoś" czego i tak nie moźna odinstalować z systemu? ten dodatek instaluje tylko kilka małych
Podsumowując juź ten dodatek mam. Dziękuję za pomoc.
Podsumowując juź ten dodatek mam. Dziękuję za pomoc.
hehe, przedmocy maja racje, najleprzy jest CDex, ewentualnie winduck, ale skoro kurczowo sie trzymasz WMP to powodzenia :) hehehe
pozdrawiam :)
pozdrawiam :)
ja juz ci nie pomoge, powiedzialem co wiedzialem, ja uzywam cdex'a i jestem zadowolony, ale jak chcesz uzywac wmp to dobra szukaj, powodzenia ;)
pozdro
pozdro
ja juz ci nie pomoge, powiedzialem co wiedzialem, ja uzywam cdex'a i jestem zadowolony, ale jak chcesz uzywac wmp to dobra szukaj, powodzenia ;)
pozdro
pozdro
Fakt mój błąd, sorry. Jednak jeśli ktoś ma ten dodatek lub wie skąd go moźna pobrać proszę o info.
Fakt mój błąd, sorry. Jednak jeśli ktoś ma ten dodatek lub wie skąd go moźna pobrać proszę o info.
a czytales posta krecika :?:
bo chyba cos przeoczyles :roll:
bo chyba cos przeoczyles :roll:
NIEEE. Przecieź napisałem źe to jest dodatek do WINDOWS MEDIA PLAYER, a nie osobny program.
np cdex dostepny w wersji freeware na chip.pl
Korzystając z tego dodatku tracisz jakość muzyki (dodatek ten wykorzystuje kodek Fraunhofera).
Najlepiej uźywaj jakiegoś programu korzystającego z LAME (daje lepszą jakość niź Fraunhofer).
Najlepiej uźywaj jakiegoś programu korzystającego z LAME (daje lepszą jakość niź Fraunhofer).
Strona 1 / 1