windows media player contra quick time player :)
Musiałem zainstalować Quick Time Player wraz z programem dołaczonym do aparatu fotograficznego i....
otwierajac teraz jakikolwiek internetowe pliki video wszystko otwiera sie w tym programie (QTP). Wolałem w Windows Media Player, tak jak dotychczas –obraz był wiekszy, było lepiej – po prostu przywyczaiłem się...:–) Gdzie się to ustawia, zeby pliki internetowe otwierał znów WMP? Very dzięki!
otwierajac teraz jakikolwiek internetowe pliki video wszystko otwiera sie w tym programie (QTP). Wolałem w Windows Media Player, tak jak dotychczas –obraz był wiekszy, było lepiej – po prostu przywyczaiłem się...:–) Gdzie się to ustawia, zeby pliki internetowe otwierał znów WMP? Very dzięki!
Odpowiedzi: 2
w quick timeie powinno byc w opcjach cos takiego jak mime settings z tego co pamietam, tam pozesz sobie poodznaczac dla jakich typow plikow w przegladarce ma sie otwierac quick time, sadze ze jak poodznaczasz dla plikow video to powinny sie otwierac w WMP
zawsze moźesz zainstalować nowszą wersje WMP, albo chociaź tą samą jeszcze raz, to powinno problem rozwiązać
Strona 1 / 1