Windows Media Player–Błąd w instalacji (cd)
Przy instalowaniu programu Windows Media player 10 Pl na 75% wyskakuje mi bład źe system nie moźe ukończyć instalacji. Potem klikam na ikonke (windows media playera) która mi sie utworzyla i wyskakuje mi komunikat : Instrukcja spod "0x592f2522" odwołuje się pod adresem "0x596f2a4c". Pamięć nie moźe być "read". Mam Windows XP SP1. Testowałem pamięć Memtestem i wszystko jest ok. Dodam źe ten temat juź był na forum ale nie uzyskałem źadnej zadowalającej mnie odpowiedzi więc postanowiłem "odświeźyć" ten post. Aha moźe to nieistotne ale ten program działał mi wcześniej i poprostu przestał działać.
Odpowiedzi: 8
Hmmm... Odświerzam ten temat, moźe w końcu ktoś się zlituje nademną i powie mi co zrobić/?
ERROR 5:a w podglądzie zdarzeń masz coś więcej na ten temat??
Mi WMP 10 poszedł jak nie miałem aktualizacji zbyt wielu zainstalowanych moźe odinstalować??
:( Aktualizacje są na pewno wszystkie z wyjątkiem SP2. W podglądzie zdarzeń to nic nie znalazłem.
ja rownieź maiłem problem z WMP 10, ale o co innego chodziło. WMPlayer po kilku minutach odtwarzania mp3 zuzywal mi cale zasoby kompa, CPU 100%, kompa zamulal i powoli sie wieszal, jak WMP wyłaczalem znowu bylo ok CPU ok 1–2%. Robilem wiel rzeczy (reintalacje, porzadki w rejestrach, system restore), aby temu zpobiec, i nic... jedyne czego nie zrobilem to format C: ktos mi tak madrze tu na forum poradzil:]
Poszukalem na www.amnezja.org alternatywy dla WMP i jest wiele opcji, ja wybralem foobar2000 i bardzo polecam. Odpala sie duzo szybciej niz Player od Billa, zuzycia ramu i procesora znikome, czyta prawie wszystko co jest zwiazane z formatami audio nawet .mpc .cue .ape, i wiele innych !!!
Wystarczy ustawic jako default player i zapomniec o WMP
Poszukalem na www.amnezja.org alternatywy dla WMP i jest wiele opcji, ja wybralem foobar2000 i bardzo polecam. Odpala sie duzo szybciej niz Player od Billa, zuzycia ramu i procesora znikome, czyta prawie wszystko co jest zwiazane z formatami audio nawet .mpc .cue .ape, i wiele innych !!!
Wystarczy ustawic jako default player i zapomniec o WMP
a w podglądzie zdarzeń masz coś więcej na ten temat??
Mi WMP 10 poszedł jak nie miałem aktualizacji zbyt wielu zainstalowanych moźe odinstalować??
Robiłem juź wszystkie rzeczy które wypisałeś.Endrju:moźe połataj system z automatu oraz odinstaluj poprzednią wersję WMP z kompa przed instalką nowego. Nie od rzeczy byłoby prześwietlić rejestr byc moźe.
moźe połataj system z automatu oraz odinstaluj poprzednią wersję WMP z kompa przed instalką nowego. Nie od rzeczy byłoby prześwietlić rejestr byc moźe.
Mianowicie w instalacji pokazuje się coś takiego. Aktualizuje system i znowu wracam do punktu wyjścia.
Niestety, pojecia nie mam o Twoim problemie.
Moge Ci pomoc "odswierzyc" ten temat, a raczej odświeŻyć.
Tylko nie mow, ze sie czepiam, bo juz tak mam :D
Moge Ci pomoc "odswierzyc" ten temat, a raczej odświeŻyć.
Tylko nie mow, ze sie czepiam, bo juz tak mam :D
Strona 1 / 1