Windows media player 10 zawiesza sie

Mam problem ilekroć włącze windows media player zawiesza mi sie komputer. na nic nie reaguje musze go wyłączyć?
Co mam z tym począć?

Odpowiedzi: 1

Teraz pozostaje tylko wypić kawę i powróżyć z fusówStick out tongue

Może jakieś szczegóły? działał ci wcześniej normalnie czy jest tak odkąd go zainstalowałeś? inne programy typu winamp działają? na kompie nie ma żadnych syfów?

QDE
Dodano
07.01.2007 15:02:02
  • wilkołak 07.01.2007 16:42:54

odkad zainstalowałam media player 10 mam z  nim  problemy, notorycznie sie zawiesza poprzednia wersja byla lepsza.<BR>Czasami zawieszaja mi sie filmy na vplayer lub best playerze.<BR> Moze mam za duzo kodeków:DivX ;-) MPEG-4 Video Codec, k-lite codec pack, real alternative <BR>Niedawno zainstalowałam program cyberlink power producer do edycji filmów, przy sciaganiu z tunera tv komputer sie zawiesza<BR>W dzienniku błędów mam od 28 grudnia nastepujaca informacje:<BR><BR>28 grudnia 2006 Service Control Manager Usługa Zarządzanie aplikacjami zakończyła działanie; wystąpił następujący błąd: Nie można odnaleźć określonego modułu. <BR>28 grudnia 2006 Service Control Manager Nie można uruchomić usługi BtCap, WDM Video Capture z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. <BR>28 grudnia 2006 Service Control Manager Nie można uruchomić usługi BtTuner, WDM TV Tuner z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. <BR>28 grudnia 2006 Service Control Manager Nie można uruchomić usługi BtXBar, WDM Crossbar z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. <BR>27 grudnia 2006 Applicatio n Hang Aplikacja zawieszająca Producer.exe, wersja 2.5.0.1630, moduł zawieszenia hungapp, wersja 0.0.0.0, adres zawieszenia 0x00000000. <BR> <BR>

wilkołak
Dodano:
07.01.2007 14:46:49
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1