Windows media player 10 zawiesza sie
Mam problem ilekroć włącze windows media player zawiesza mi sie komputer. na nic nie reaguje musze go wyłączyć?
Co mam z tym począć?
Co mam z tym począć?
Odpowiedzi: 1
Teraz pozostaje tylko wypić kawę i powróżyć z fusów
Może jakieś szczegóły? działał ci wcześniej normalnie czy jest tak odkąd go zainstalowałeś? inne programy typu winamp działają? na kompie nie ma żadnych syfów?
Strona 1 / 1
odkad zainstalowałam media player 10 mam z nim problemy, notorycznie sie zawiesza poprzednia wersja byla lepsza.<BR>Czasami zawieszaja mi sie filmy na vplayer lub best playerze.<BR> Moze mam za duzo kodeków:DivX ;-) MPEG-4 Video Codec, k-lite codec pack, real alternative <BR>Niedawno zainstalowałam program cyberlink power producer do edycji filmów, przy sciaganiu z tunera tv komputer sie zawiesza<BR>W dzienniku błędów mam od 28 grudnia nastepujaca informacje:<BR><BR>28 grudnia 2006 Service Control Manager Usługa Zarządzanie aplikacjami zakończyła działanie; wystąpił następujący błąd: Nie można odnaleźć określonego modułu. <BR>28 grudnia 2006 Service Control Manager Nie można uruchomić usługi BtCap, WDM Video Capture z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. <BR>28 grudnia 2006 Service Control Manager Nie można uruchomić usługi BtTuner, WDM TV Tuner z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. <BR>28 grudnia 2006 Service Control Manager Nie można uruchomić usługi BtXBar, WDM Crossbar z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. <BR>27 grudnia 2006 Applicatio n Hang Aplikacja zawieszająca Producer.exe, wersja 2.5.0.1630, moduł zawieszenia hungapp, wersja 0.0.0.0, adres zawieszenia 0x00000000. <BR> <BR>