Windows Media Player 10 i GG. Help!
WitamMam problem z aplikacjami w/w. Mianowicie:
–gdy uruchamiam WMP10, wyskakuje mi error "An internal application error has occurred". Wiecie co trzeba zrobić? :?:
Drugi problem dotyczy GG. Nie przewijają mi sie wiadomości. Gdy dostanę nową wiadomość, nie przewija mi sie pole z wiadomościami, muszę to robić manualnie :x
Kiedyś to naprawiłem, ale nie pamiętam jak :P
Proszę o pomoc. Jakby co pukać na GG:6319301
Pozdrawiam
–gdy uruchamiam WMP10, wyskakuje mi error "An internal application error has occurred". Wiecie co trzeba zrobić? :?:
Drugi problem dotyczy GG. Nie przewijają mi sie wiadomości. Gdy dostanę nową wiadomość, nie przewija mi sie pole z wiadomościami, muszę to robić manualnie :x
Kiedyś to naprawiłem, ale nie pamiętam jak :P
Proszę o pomoc. Jakby co pukać na GG:6319301
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 10
W Start –> uruchom wpisać:
regsvr32 jscript.dll
regsvr32 vbscript.dll
Pomyślałem, źe się moźe komus przydać :)
Pozdrawiam
regsvr32 jscript.dll
regsvr32 vbscript.dll
Pomyślałem, źe się moźe komus przydać :)
Pozdrawiam
Qpa... zainstalowałem Windows Scripts 5.6, od nowa Microsoftową Jave, w IE mam zaznaczone i qpa... nadal nie działa :evil: :evil: :evil:
A niema nigdzie wersji "bezpłatej" tej porady :?: :?:
a tak btw.
www.experts–exchange.com/Applications/MultiMedia_Applications/Q_21270390.html
źeby otworzyć, trzeba sie zarejestrować, a rejestracja jest płatna :] :evil:
źeby otworzyć, trzeba sie zarejestrować, a rejestracja jest płatna :] :evil:
Wykonywanie aktywnych skryptów mam włączone. :?
Nie mogę znaleść Windows Scripts 5.6 :/ jest co prawda na stronie Microsoftu, ale nie mogę ściągnąć [pirat].
Gdyby był ktoś na tyle upszejmy, z orginalnym softem, bądz z instalką do WS 5.6, wrzucić ją na jakiś serwer, albo dodać jako załącznik. Byłbym bardzo wdzięczny. :)
Pozdrawiam
Nie mogę znaleść Windows Scripts 5.6 :/ jest co prawda na stronie Microsoftu, ale nie mogę ściągnąć [pirat].
Gdyby był ktoś na tyle upszejmy, z orginalnym softem, bądz z instalką do WS 5.6, wrzucić ją na jakiś serwer, albo dodać jako załącznik. Byłbym bardzo wdzięczny. :)
Pozdrawiam
Przyłączam się do problemu WMP 10 mam identycznie kłopoty i nawet jako jedyny odtwarzacz w systemie jest to samo.:cry:
XeRoN:zapomniałem dodać. GG reinstalowałem i nic. Instalowałem gg60, gg61, gg70 i nic, nie działa, nadal muszę przewijać manualnie :x
a to co ja napisałem sprawdziłeś :?:
zapomniałem dodać. GG reinstalowałem i nic. Instalowałem gg60, gg61, gg70 i nic, nie działa, nadal muszę przewijać manualnie :x
Instalowałem WMP10 z innej instalki, polskiej. Wyskakuje Wystąpił wewnętrzny błąd aplikacji. Myślę, źe to moźe być spowodowane tym, źe instalowałem DirectDVD. Po odinstalowaniu, usuwał chyba kodeki. Instalowałem codeki do WMP9 i nic. Inne kodeki, mam aktualnie najnowsze.:?
Pozdrawiam
Instalowałem WMP10 z innej instalki, polskiej. Wyskakuje Wystąpił wewnętrzny błąd aplikacji. Myślę, źe to moźe być spowodowane tym, źe instalowałem DirectDVD. Po odinstalowaniu, usuwał chyba kodeki. Instalowałem codeki do WMP9 i nic. Inne kodeki, mam aktualnie najnowsze.:?
Pozdrawiam
super_haker:GG musiałbyś jeszcze raz zainstalować (nie musisz odinstalowywać tego co masz )starczy źe zaintalujesz w to samo miejsce gdzie tamten
Bzdura
A oto rozwiazanie problemu ze strony www.gadu–gadu.pl/ wystarczyło wejść w pomoc/ pytania (FAQ) a odpowiedź byś miał...
Dlaczego nie przewija mi się pasek rozmowy w oknie?
Są dwie przyczyny:
a) Wyłączona opcja Wykonywanie aktywnych skryptów w opcjach Internet Explorer (zakładka zabezpieczenie – poziom niestandardowy)
b) Naleźy zainstalować Windows Scripts 5.6. Dostępne na stronie Microsoftu.
GG musiałbyś jeszcze raz zainstalować (nie musisz odinstalowywać tego co masz )starczy źe zaintalujesz w to samo miejsce gdzie tamten.Co do WMP10 poczytaj na tych stronach:
http://support.microsoft.com/?kbid=831430
http://
Niestety wszystko po angielsku.
Ale dasz rade :wink:
http://support.microsoft.com/?kbid=831430
http://
Niestety wszystko po angielsku.
Ale dasz rade :wink:
Strona 1 / 1