Windows Media Edition Center 2005
Heyka!
skąd moge wziąć, pobrać lub kupić Media Center 2005? nawet angielskie... Prosze o odpowiedź!
skąd moge wziąć, pobrać lub kupić Media Center 2005? nawet angielskie... Prosze o odpowiedź!
Odpowiedzi: 14
Ty "capo" pisane przez k do komplementow na pewno nie nalezy :mrgreen:
Dobrze ze "capie" nie wyszło :wink:
Czyli mamy juz dwie bluzgi w jednym zdaniu
Normalnie promocje EL NINO zafundował :P
Dobrze ze "capie" nie wyszło :wink:
Czyli mamy juz dwie bluzgi w jednym zdaniu
Normalnie promocje EL NINO zafundował :P
Taki "capo di tutti capi" :mrgreen: .
buchachachacha no tak i jeszcze raz buchachachacha pouczen, dobre....
EL NINO:Taki "capo di tutti capi" :mrgreen: .Rebe:ja jestem tylko od "udzielania ....... pouczeń" :wink:
Zdementować się osmielę i wskazać, źe jeźlei komuś capi to nie jestem to ja :wink:
Taki "capo di tutti capi" :mrgreen: .Rebe:ja jestem tylko od "udzielania ....... pouczeń" :wink:
Rudiczek:khy khy bobi nie masz guziczka ??? kwak ??? to skąd mi sie wzieło ze ty to admino...no bo to źe El i Rebe to chyba prawda ze adminos
Mnie w to nie mieszaj – ja jestem tylko od "udzielania ....... pouczeń" :wink:
khy khy bobi nie masz guziczka ??? kwak ??? to skąd mi sie wzieło ze ty to admino...no bo to źe El i Rebe to chyba prawda ze adminos
Na co ten trzeci czeka to nie wiem, ja zaś oczekuję na ..rozwój wypadków.
Rudiczek:ElNino Rebe Bobi
Co do tych dwuch pierwszych panów to sie zgodze natomiast ten trzeci takiech guziczkow nie posiada :mrgreen:
eeeeee jeszcze nikt tego tematu nie zblokował???? ElNino Rebe Bobi gdzie wy jestescie co? jak tak dalej pojdzie to zaczne tu cracków szukac i wogole zaczne sie denerwowac ze w downloadzie nie ma longhorna...
polecam Sharaza 920 mb i w pare godzin mozna sobie luknac na system a jest bardzo fajny ! Polecam
mylisz sie kolego niema problemu z instalacja umnie chodzi bez problemu.pozdrawiam.jesli ktos ma problemy to moje gg 7517654.a pomoge rozwiazac.pozdrawiam :D
Nie wiem czy wogóle da ci sie go zainstalować, poniewaź trzeba do niego mieć odpowiedni skonfigurowany sprzęt. Poczytaj sobie na stronach Microsoft. Obym się mylił.
witam.
zainstaluj sobie bearshare 2.6.1 z www.nowe.pl i masz w pare godzin windows center edition 2005.
pozdrawiam :D
zainstaluj sobie bearshare 2.6.1 z www.nowe.pl i masz w pare godzin windows center edition 2005.
pozdrawiam :D
chyba na www.microsoft.com ...bo bylo to razem z Windows Media Encoder za 19$
Sorrki to WME jest za 19$, a WMC2005...to juz zupelnie inna pulka cenowa.. 8)Ze strony Microsoftu są odnośniki do dystybutorow...
Sorrki to WME jest za 19$, a WMC2005...to juz zupelnie inna pulka cenowa.. 8)Ze strony Microsoftu są odnośniki do dystybutorow...
Strona 1 / 1