Windows ME
Cze mam problem podczas instalacji systemu Windows ME instalator nie wyświetla mi monitu o podanie klucza produktu a we wcześniejszych i poźniejszych systemach windows wyświetlał mi monit co naleźy z tym zrobić dodam źe windows mam legalny czekam i dziękuję za odpowiedzi.
i jeszcze jedno windows XP nie mogę zainstalować ze względu na moją konfigurację która jest podana na podpisie.
i jeszcze jedno windows XP nie mogę zainstalować ze względu na moją konfigurację która jest podana na podpisie.
Odpowiedzi: 19
Rebe:gusioo:andi18:a tobie o co dokładnie chodzi bo cie nie rozumiem ??
Chodzi o to, źe kaźdy Windows wymaga podania numeru seryjnego podczas instalacji.
Kłamiesz gusioo – np. 1.0 nie wymagał :lol:
Wybacz – pewno pirata miałeś i nawet o tym nie wiesz ;) :mrgreen:
gusioo:andi18:a tobie o co dokładnie chodzi bo cie nie rozumiem ??
Chodzi o to, źe kaźdy Windows wymaga podania numeru seryjnego podczas instalacji.
Kłamiesz gusioo – np. 1.0 nie wymagał :lol:
andi18:a tobie o co dokładnie chodzi bo cie nie rozumiem ??
a tobie o co dokładnie chodzi bo cie nie rozumiem ??
andi18:raczej ci sie cos pomyliło, ME to jeden z systemów który nie potrzebuje klucza!!
PS. to dlaczego sie kumpla nie zapytasz jak to zrobić??
:roll:
Szkoda słów.
raczej ci sie cos pomyliło, ME to jeden z systemów który nie potrzebuje klucza!!
a jak wytłumaczyć to źe ja i mój kumpel mamy takie same Windowsy legalne tylko inne klucze produktu i u niego sie pokazuje monit o klucz a u mnie nie? :cry: :cry: :(
sdcom, moze bys tak swoje wypowiedzi troche ocenzurowal ? Oprocz oczywiscie tego, ze nalezaloby Ci pojsc na pare lekcji z czytania tekstow – gdzie napisano ze system chce klucz ?
@FRANKI czy ty psychiczny jestes???? jak chce klucz a masz orginal to wpisz! i ni ezakladaj tak debilnych tematow! bo nie ma sposoba aby ominac wpisanie klucza w ME i nie sciemniaj z masz orginal!
I czego zęby suszysz,Seeker?
Toź od dawna przyzanję się od tego, źe zdolnosici pedagodiczne u mnie w zaniku :wink:
Toź od dawna przyzanję się od tego, źe zdolnosici pedagodiczne u mnie w zaniku :wink:
Franki:Kupiłem juź poskładanego ale nie wiem czy był fabrycznie składany
Nie mogę ..... ROTFL
Rebe się pyta czy to markowy komp typu Compaq, HP. DELL, itd ....
Kupiłem juź poskładanego ale nie wiem czy był fabrycznie składany
po co zakladasz identyczny temat tylko na innym forum ??
to się tyczy takźe ciebie : http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=34049&highlight=
A nie kupiłeś Ty jakiego komputera składanego fabrycznie i sprzedawanego jako gotowy zestaw "markowy" ?
No skoro tak uwaźacie to dobra nie będę się z wami siłował bo nie ma sensu ale naprawdę jest mi przykro źe tak nie da sie zrobić:( a u mojego kumpla jest tak źe on ma ten sam system i jemu monituje o klucz produktu a u mnie nie więc jak to wyjaśnić?? :( :(
Franki:nie bo dlatego źe myślałem źe tutaj ktoś chociaź będzie wiedział a nie jak na tym forum dobre programy... :P
ale chyba ci jasno powiedzieli ze sie tak nieda, czy ty naprawde tego nierozumiesz??
bo z tego co widze to masz problemy z tym co ludzie do ciebie mówią:]
skoro sie tak nie da jak byś chciał to sie nieda, i na kaźdym forum na jakie trafisz i zadasz to pytanie odpowiedz bedzie taka sama :]
Franki:ps. i na następny raz nie bądź taki mądry bo głupich zabraknie hehehe :P
Jeden napewno zostanie.
nie bo dlatego źe myślałem źe tutaj ktoś chociaź będzie wiedział a nie jak na tym forum dobre programy.
ps. i na następny raz nie bądź taki mądry bo głupich zabraknie hehehe :P
ps. i na następny raz nie bądź taki mądry bo głupich zabraknie hehehe :P
zadnego opisu nie widze, ale chyba koledzy z forum dobre programy ci juz jasno powiedzieli :]
Bo co bo odpowiedz cie nie statysfakcjonwala ??
Juz ci ludzie powiedzieli ze sie tak nie da i tyle :]
Bo co bo odpowiedz cie nie statysfakcjonwala ??
Juz ci ludzie powiedzieli ze sie tak nie da i tyle :]
Strona 1 / 1