Windows Maker (skórka z Linuxa).
Witam.
Czy widział ktoś kiedyś i ma linka do skórki typu windows maker z Linuksa. Miałem zawsze Linuksa, ateraz jestem zmuszony do uźywania okienek i jakoś mi to nie odpowieda.
http://img205.imageshack.us/my.php?image=zrzut4dm.jpg
Czy widział ktoś kiedyś i ma linka do skórki typu windows maker z Linuksa. Miałem zawsze Linuksa, ateraz jestem zmuszony do uźywania okienek i jakoś mi to nie odpowieda.
http://img205.imageshack.us/my.php?image=zrzut4dm.jpg
Odpowiedzi: 8
Ej!
Ktoś mi zrobił psikusa, bo ja tego "s", tam nie napisałem!
Ktoś mi zrobił psikusa, bo ja tego "s", tam nie napisałem!
Pietro::lol: :lol: :lol:
Nie ma czegoś takiego jak Windows Maker, jest
Windows MakerA windows maker to nazwa środowiska graficznego tak jak Gnome, KDE czy inne.
Window Maker to menedźer okien, a nie środowisko graficzne. :lol:
To co jest co ? Bo po drugim Windows Makerze się pogubiłem.
Co jest menadźerem okien, a co jest środowiskiem graficznym, bo jako prosty uźytkownik Linuksa nie wiem w końcu z czego korzystam.. pewnie z komputera, ale to takie nie haXorujące.
:lol: :lol: :lol:
Windows Maker
Na 100% nie znajdziesz skórki, przypominającej WM poniewaź ma on całkowicie niestandardowy sposób obsługi, wogóle niepodobny do znany tego z Windowsa.
Windows Maker
A windows maker to nazwa środowiska graficznego tak jak Gnome, KDE czy inne.
Na 100% nie znajdziesz skórki, przypominającej WM poniewaź ma on całkowicie niestandardowy sposób obsługi, wogóle niepodobny do znany tego z Windowsa.
Cięźka sprawa, z takich niby Linuksowych skórek to znam ClearLooks Ubuntu Human, czy tam inne schematy z ClearLooksa, które mi osobiście do gustu przypadły i uźywam.
Innym wyjściem moźe byc Aston Shell, bajery typu ObjectDock... sporo tego w necie.
Innym wyjściem moźe byc Aston Shell, bajery typu ObjectDock... sporo tego w necie.
Aha, no to zwracam honor, bo prawde mowiac najpierw zwrocilem uwage na Winampa i myslalem wlasnie, ze o to Ci chodzi. ;) W kazdym razie jeszcze raz mowie, poszukaj na google, na pewno, jesli taki skin istnieje–znajdziesz go. ;) Jednak nadal podtrzymuje, ze nie jest to zaden problem z funkcjonowaniem Windowsa, czy ktoregos z programow pod niego, a wlansie takie sprawy rozwiazuja /najczesciej/ uzytkownicy tego boardu. :)
Cumbre:Jaki Windows Maker? Chyba chodzi Ci o Winampa...
Nie, nie chodzi o winampa, wogle zomasz na belke programu i juź masz odpowiedz. A windows maker to nazwa środowiska graficznego tak jak Gnome, KDE czy inne.
Cumbre:Jaki Windows Maker? Chyba chodzi Ci o Winampa...
Nie, nie chodzi o winampa, wogle zomasz na belke programu i juź masz odpowiedz. A windows maker to nazwa środowiska graficznego tak jak Gnome, KDE czy inne.
Jaki Windows Maker? Chyba chodzi Ci o Winampa, jest mase stronek ze skinami, poszukaj w google.pl, poza tym to nie jest zaden problem z poprawnym/niepoprawnym dzialaniem systemu Windows, badz ktoregos z programow pod Windowsa.
Strona 1 / 1