Windows Longhorn pl
kiedy wyjdzie Windows Longhorn w polskiej wersji :?: :?:
Odpowiedzi: 20
wiem..ale pomarzyć sobie moźna nie?! ;P
elemneo:hahahahahahaha
Nie no tak dla ciekawostki w opcjach językowych Panelu sterowania jest opcja "Change your system language"..czyźby wreszcie Micorosft zrobił wielojęzyczny system?! (Premiera w PL tak samo jak w innych krajach)..czymś tą DVD musza zapełnić;P
ta opcja i tak zmienia tylko język pisania na klawie, nie zmienia języku w jakim system komunikuje się z nami, nie widziałem takźe jeszcze osoby która spolszczyła vistę
hahahahahahaha
Nie no tak dla ciekawostki w opcjach językowych Panelu sterowania jest opcja "Change your system language"..czyźby wreszcie Micorosft zrobił wielojęzyczny system?! (Premiera w PL tak samo jak w innych krajach)..czymś tą DVD musza zapełnić;P
marekwronczyn:Ja mam Windows Vista Beta 1. I są w niej pliki języku polskiego!!! (sprawdzałem plik instalacyjny i inne programem restorator 2005)
Urzekła mnie Twoja historia.
Ja mam Windows Vista Beta 1. I są w niej pliki języku polskiego!!! (sprawdzałem plik instalacyjny i inne programem restorator 2005)
sen7:Masz rację źe to Media Center, ale nie migłem się powstrzymać jek widziłem te screny niby Vista podobne.
Sa bardziej odpowiednie tematy do chwalenia sie jakie to zej**ste nakładki mam na XP.
Masz rację źe to Media Center, ale nie migłem się powstrzymać jek widziłem te screny niby Vista podobne.
1. XP Media Center Edition jak juź, a nie Vista.
2. Dział nie ten. Jak chcesz sie chwalić to jest juź podobny temat.
2. Dział nie ten. Jak chcesz sie chwalić to jest juź podobny temat.
A oto mój XP jako Vista[/img]
zuku:teź się pochwale :P
Czym ? IKspekiem ?Do tego celu jest inny temat, w innym dziale.
wow89:ejj... no przecieź to spolszczenie to ja sam pisałem :–).. spod systemu juź.. podmieniałem komendy i pliki :D... tylko wygląd jest z Longhorna.
Wow98–to chyba ksywa od systemu z którego przerobiłeś pare szczegułów i masz fotki
chcesz zobaczyc prawdziwego longhorna 4074
to patrz uwaznie nie jest po polsku ale jest long...nem
dlaczego nie moge pobrać tych screenów źeby zobaczyć??
Po pierwsze nigdy nie uźywałem StyleXP
Po drugie wiem źe LH ma jeszcze taki pasek po prawej, ale wszystko moźna usunąć :twisted: i jeszcze do tego zmienić wygląd paska i innych rzeczy, jak chcesz zobaczyć Windę Xp w moim wykonaniu to jutro mogę podesłać screna od brata
Po drugie wiem źe LH ma jeszcze taki pasek po prawej, ale wszystko moźna usunąć :twisted: i jeszcze do tego zmienić wygląd paska i innych rzeczy, jak chcesz zobaczyć Windę Xp w moim wykonaniu to jutro mogę podesłać screna od brata
Jeśli to co Ty przedstawiłeś na screenach to twoim zdaniem rzekomo Lh to współczuje... nakładka StyleXP, do tego ikony zmienione i nic więcej.
Mogłeś przynajmniej ładnego skina wybrać a nie takiego czarnego. Wiem jak Lh wygląda i ściemy mi tu nie wciśniesz...
Mogłeś przynajmniej ładnego skina wybrać a nie takiego czarnego. Wiem jak Lh wygląda i ściemy mi tu nie wciśniesz...
jeju człowieku... podmieniasz chyba ze 3 pliki, instalujesz polską przeglądarkę od WindyXP i masz Windowsa po polsku, wiadomo źe nie wszystko, ale większość
wow89:spolszczenie to ja sam pisałem
{łup... spadł z krzesła} :shock: :shock: :lol: :lol: Beczka śmiechu... przestań bo bym się zabił przez ciebie...
ejj... no przecieź to spolszczenie to ja sam pisałem :–).. spod systemu juź.. podmieniałem komendy i pliki :D... tylko wygląd jest z Longhorna.
wow98 – taka ścieme to dla dzieci 2–u letnich moźesz pokazywać. Wszyscy dobrze wiemy źe spolszczenia nie ma i nie będzie do czasu wydania Longhorna i jeszcze troche. ":)
A to ze startem to jest właśnie tajemnica MS :D Miał się nazywać "Odpal" :D
A to ze startem to jest właśnie tajemnica MS :D Miał się nazywać "Odpal" :D
wow89:a jak ma się nazywać ? hymm.. ?
Wyrzutnia :P
Dlaczego? – O tym akurat od czasów pierwszych wydań w95 legendy krąźą,a związane są z propozycjami tłumaczeń , których w Irlandii dokonywano w tamtych czasach.