Windows Live OneCare Beta

Witam,

mam problemy z instalacją Windows Live OneCare Beta . Jestem zalogowany jako administrator, a mimo to nic nie idzie. Pojawia się stona z treścią jak niżej. Oczywiście okienko ActiveX nie pokazuje się, ani nie pokazuje się górny pasek z opcjami AciveX. Zmieniałem ustawienia zabezpieczeń i nic. Czy ktoś miał podobne problemy? Jeśli tak, to jak sobie z tym poradzić?

Oto treść strony:

Instalacja skanera nie powiodła się
Wykonaj kolejno poniższe instrukcje dotyczące rozwiązywania problemu, a następnie kliknij przycisk Ponów próbę instalacji, aby ponownie spróbować zainstalować skaner.

document.write('Zainstaluj teraz'); Zainstaluj terazPonów próbę instalacjiCzekaj...Uruchom skaner

Kroki rozwiązywania problemu

Program Internet Explorer mógł czasowo zablokować instalację formantu ActiveX dla skanera

Aby to naprawić:
Sprawdź, czy u góry okna przeglądarki sieci Web jest wyświetlany żółty pasek.

Jeśli tak, kliknij ten żółty pasek i wybierz polecenie Zainstaluj formant ActiveX...

Upewnij się, że została wybrana instalacja formantu ActiveX dla skanera

Aby to naprawić:
Jeśli wybierzesz instalację skanera, zostanie wyświetlone okno dialogowe z pytaniem o zgodę na zainstalowanie tego formantu ActiveX. Kliknij przycisk Instaluj. Po zakończeniu instalacji skaner zostanie uruchomiony w nowym oknie.

Użytkownik musi być zalogowany na komputerze jako administrator

Dowiedz się, jak to naprawić

Upewnij się, że masz przynajmniej 20 MB wolnego miejsca na dysku twardym

Dowiedz się, jak to naprawić

Odpowiedzi: 0

Piotrkg
Dodano:
16.01.2007 21:07:17
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0