Windows 2000 Server
pewnie wyda wam sie to smieszne ale mam zadanie z infy na temat narzedzi administracyjnych wina 2000 i 2000 server ale musze tez napomknąć na temat starszych wersji. chodzi mi naprzyklad o tworzenie grup uzytkownikow na serverze itp, itd. bylbym wdzieczny gdybyscie pisali tu wszystko co wiecie. Tylko prosze piszcie z sensem i na temat. Zgóry WIELKIE THX.
Odpowiedzi: 5
Kolego, zareczam Cie ze nic mi nie spadnie. Co najwyzej szczeka ze zdziwienia po Twoich kolejnych "rewelacjach".
Nie sadzisz ze to zadanie z informatyki bylo we wrzesniu ?
No i jeszcze jedno – zechciej skorzystac z przycisku "Zmien", jesli chcesz cos dopisac po wyslaniu swojego posta.
Nie sadzisz ze to zadanie z informatyki bylo we wrzesniu ?
No i jeszcze jedno – zechciej skorzystac z przycisku "Zmien", jesli chcesz cos dopisac po wyslaniu swojego posta.
Gambit
Zajzyj na strone www.windows2003.pl – tam znajdzesz wszystkie informacje
Zajzyj na strone www.windows2003.pl – tam znajdzesz wszystkie informacje
1) U mnie w Wadowicach 1400 zl :))
2) Czy ja komentuje twoje wpisy ?? Nie, aczkolwiek chyba zaczne to robic, az Ci galy na klawiature spadna
2) Czy ja komentuje twoje wpisy ?? Nie, aczkolwiek chyba zaczne to robic, az Ci galy na klawiature spadna
To moze od razu kurs szydelkowania i haftowania ? Gambit zapisze sie na wiecej, to moze jaka znizke dostanie ?
Wyobraznie to Ty masz GX260. Zeby komus kursy polecac po miesiacu ? I to kursy po prawie 2 tysiace ? Zeby zadanie z informatyki odbebnic ?
Szkoda slow.
Wyobraznie to Ty masz GX260. Zeby komus kursy polecac po miesiacu ? I to kursy po prawie 2 tysiace ? Zeby zadanie z informatyki odbebnic ?
Szkoda slow.
Polecam kursy:
Ms 2243 i Ms 2244
Ms 2243 i Ms 2244
Strona 1 / 1