windows 2.0
kiedys słyszałem ze istniało cos takiego jak windows 2.0 i ze koles sciagnął to sobie z jakieis stronki. Być moze ze mnie wkrecał ale zapytam sie:D nie znacie stronki na której to cudo mozna dorwac??
Odpowiedzi: 20
Skoro mowa o archeologi to DOS 7.0 tez był okienkowy :D
DeeJayEfekt:Ktoś kto myśli źe nie ma do sciagniecia z netu windowsa 1.0 – 2003 to jest w błędzie. Są takie strony źe masz wzytko udostepnione oczywiscie nielegal ;P
A tak, poza zamiłowaniem do archeologii, to coś chiał przez ten takst pokazać ? – to jest pytanie retoryczne.
DeeJayEfekt:Ktoś kto myśli źe nie ma do sciagniecia z netu windowsa 1.0 – 2003 to jest w błędzie. Są takie strony źe masz wzytko udostepnione oczywiscie nielegal ;P
A tak, poza zamiłowaniem do archeologii, to coś chiał przez ten takst pokazać ? – to jest pytanie retoryczne.
Ktoś kto myśli źe nie ma do sciagniecia z netu windowsa 1.0 – 2003 to jest w błędzie. Są takie strony źe masz wzytko udostepnione oczywiscie nielegal ;P
Stogu:Windows 3.1 górą!!! Do dzisiaj gram na nim w fife 2005!!! A tak serio to gdzieś tam mam 3.1 i 3.11
Niezły źart :P
Z tego co wiem, to Windows 3.1 – 3.11 ma ograniczenia pewne... Wątpię by wykrywał dysk o pojemności, załóźmy 80 GB i procesor Athlon XP 2000+ na przykład :P
Windows 3.1 górą!!! Do dzisiaj gram na nim w fife 2005!!! A tak serio to gdzieś tam mam 3.1 i 3.11
Ja sam jestem ciekawy !! na ilu było dyskietkach polski windows 95.
Znajomy kiedyś przywiósł z USA wydanie angielskie Windowsa 95 na 30 dyskietkach . Oryginalne wydanie nawet łądne pudełko na dyskietki !!
Polskiego wydania windows 95 na dyskietkach nie widziałem !
Pozdrawiam
Znajomy kiedyś przywiósł z USA wydanie angielskie Windowsa 95 na 30 dyskietkach . Oryginalne wydanie nawet łądne pudełko na dyskietki !!
Polskiego wydania windows 95 na dyskietkach nie widziałem !
Pozdrawiam
EL NINO:To chyba bylo to kurna. Siedzialem i myslalem o flaszce ktora taka samiutka w barku stala, ze az mi sie osemka z piatka popierdzielila :mrgreen: .Rebe:...nie piłeś – napij się.
Na łocy – by lepiej widzieć, trza stosować , a nie gapić się
:wink: :lol:
To chyba bylo to kurna. Siedzialem i myslalem o flaszce ktora taka samiutka w barku stala, ze az mi sie osemka z piatka popierdzielila :mrgreen: .Rebe:...nie piłeś – napij się.
A tak ogolnie, to sie oba pierdzielta :P :P .
SLAY3R:EL NINO:Kto gada ze klamie ? :P
W98 wydanie pierwsze byl na 14 dyskietkach o pojemnosci 1,7MB, ale juz W98 OSR2 byl na 30. Oprocz pierwszej, na 29 byly pliki .cab :wink: .
Winda 98 na dyskietkach?
Windows 98 osr2, czyźbyś sam był autorem tej wersji? :mrgreen:
Piłeś nie jedź, nie piłeś – napij się.
Z kolejarskim pozdrowieniem EL NINO :mrgreen:
EL NINO:Kto gada ze klamie ? :P
W98 wydanie pierwsze byl na 14 dyskietkach o pojemnosci 1,7MB, ale juz W98 OSR2 byl na 30. Oprocz pierwszej, na 29 byly pliki .cab :wink: .
Winda 98 na dyskietkach?
Windows 98 osr2, czyźbyś sam był autorem tej wersji? :mrgreen:
Kto gada ze klamie ? :PRebe:EL NINO – co kłamiesz – w95 był na raptem 14
EL NINO – co kłamiesz – w95 był na raptem 14 – mam do tej pory.
Ja tam odpaliłem w 1.0 na w2k :mrgreen:
Ja tam odpaliłem w 1.0 na w2k :mrgreen:
Na 30 kurna :D .godunow:A windows 95 był na ilu dyskietkach kto pamieta...??
Nie. Przeszedlem bezposrednio z DOSa na krotko na 3.11. Pozniej w95, w98, itd.godunow:El Nino A Ty go odpaliłes ??
Nie było nic przed 3.11, chyba źe jakieś bety tegoź właśnie.
Królował DOS , ew. powłoka DOS Shell lub Norton Commander nakładka, no i gra w DOSie – nie pamiętam nazwy – goryl rzucał bananem, trza mu było trajektorię zaplanować.
Fajnie mi to chodziło na 286 z zegarem 12Mhz ( bez turbo) , goryl rzucił, ja szedłem do kuchni , przynosiłem coś do picia i widziałem jak banan własnie dolatuje :lol:
Królował DOS , ew. powłoka DOS Shell lub Norton Commander nakładka, no i gra w DOSie – nie pamiętam nazwy – goryl rzucał bananem, trza mu było trajektorię zaplanować.
Fajnie mi to chodziło na 286 z zegarem 12Mhz ( bez turbo) , goryl rzucił, ja szedłem do kuchni , przynosiłem coś do picia i widziałem jak banan własnie dolatuje :lol:
No panowie Mam na dyskietcte,!!!! ( Z netu ) stronki nie e pamietam !!
Windows na jedenj dyskietce !!
3.11 na 10 dysjietkach !!
A windows 95 był na ilu dyskietkach kto pamieta...??
Odpałałem go Windows 1.0) na PC 386 (Dos 3.0)
To taki chell na dos.!!
El Nino A Ty go odpaliłes ??
Najakim emulatorku ..? próbować..?? rzecz jasna na wsółczesnym pececie..!!
Windows na jedenj dyskietce !!
3.11 na 10 dysjietkach !!
A windows 95 był na ilu dyskietkach kto pamieta...??
Odpałałem go Windows 1.0) na PC 386 (Dos 3.0)
To taki chell na dos.!!
El Nino A Ty go odpaliłes ??
Najakim emulatorku ..? próbować..?? rzecz jasna na wsółczesnym pececie..!!
oczywiste ze jak był 3.11 i 3.0 to musiały byc tez wczesniejsze wersje, ale poprostu zastanawiałem się czy bede mógł je znaleśc w sieci, okazuje się ze chyba da rade:D
EL NINO:Slyszales o Windowsie 1.0 ? Chyba nie :wink: .husk:kiedys słyszałem ze istniało cos takiego jak windows 2.0
Ja słyszałem :D Fajny.. Zegar robił największe wraźenie :lol:
Windows tewn został wydany w 1985 roku – zabytek ;–)
Jeźli jednak chodzi o Windowsy, to dobrze zalecam poszukać, a znajdziesz kaźdy. Nie namawiam do takich praktyk, ale wiem, źe jak dobrze poszukasz, to na pewno znajdziesz :–)
Slyszales o Windowsie 1.0 ? Chyba nie :wink: .husk:kiedys słyszałem ze istniało cos takiego jak windows 2.0
husk:a adres nie oficjalny??pewnie nie pojawi sie :D mimio to dzieki za odpowiedz
masz racje źe się nie pojawi ale i tak go nieznam. Zawsze jednak zostaje p2p :D