Winda się powaliła :(

Pierwszym objawem było źe gg nie działa, myśle sobie reinstalne i po sprawie.Ale nic to nie pomogło, a niedługo zauwaźyłem źe icq nie działa oraz nero burning room i reinstalacja tych progów takźe nic nie pomogła.Wira nie mam bo juź dokładnie prawdzałem.I teraz pytanie jak najlepiej próbować naprawić to jak nie mam punktów przywracania systemu?Z góry dzięki za pomoc.

Odpowiedzi: 11

Panowie problem rozwionzany przelecialem kompa adware i wszystko zaczeło działać.Wniosek jak coś nie działa to przeleciem kompa dobrym antyvirem lub adware bo śmieci mogą niezle namieszać.
mobo
Dodano
27.09.2003 04:00:19
mobo:
... o co biega z opcją nakladania systemu?
Nainstalowujesz system na system istniejacy, zachowujac wszystkie programy i ustawienia. Oczywiscie jesli system jest z SP1, to po takiej operacji trzeba to, czyli SP1, instalowac ponownie. Robie sie to tak jak nowa instalacje, tylko ze po zatwierdzeniu w pierwszym oknie instalacji (a nie naprawy), w nastepnym klikamy na naprawe.
EL NINO
Dodano
27.09.2003 02:04:25
mobo:
... o co biega z opcją nakladania systemu?
Nainstalowujesz system na system istniejacy, zachowujac wszystkie programy i ustawienia. Oczywiscie jesli system jest z SP1, to po takiej operacji trzeba to, czyli SP1, instalowac ponownie. Robie sie to tak jak nowa instalacje, tylko ze po zatwierdzeniu w pierwszym oknie instalacji (a nie naprawy), w nastepnym klikamy na naprawe.
EL NINO
Dodano
27.09.2003 02:04:25
Wiesz co, moiźe Cię to nie pocieszy, ale tak jak juz tu na tym forum wielokrotnie było pisane... Format C: jest lekarstwem na wszystko, więc nie trac czasu, zrób sobie reinstalke o ciesz się ze zdrowego Windowsa. 8)
Pawek
Dodano
26.09.2003 21:16:57
Ale po date modyfikacji czy teź utworzenia nie widać źeby był podmieniony to chyba jednak z nim jest ok ma ktos jakieś jeszcze pomysły co mogło walnonć w windzie?Urzyłem tego fsc i nic nie pomógł :(
mobo
Dodano
26.09.2003 21:11:36
O kurde chłopaki powiedzcie mi jaką ten plik co kolega wymienił ma u was ikonke bo u mnie to jakiś misio no chyba coś nie tak jest?
mobo
Dodano
26.09.2003 21:08:44
Mam ten plik :(.Kurde coś to jednak w tej windzie jest bo skoro kilka progsów padło jednocześnie i reinstalowanie nic nie daje to czegos im w windzie brakuje.A powiedzcie mi czy jest jakiś debuger pod którym by odpalić np tego nero i on by wylapywał czego nero źąda od windy w momencie wysiadki?
mobo
Dodano
26.09.2003 20:56:45
a nie usunąłeś pliku z windows––>system32 o nazwie jdbgmgr, to jest taki szary misiu, dziwne pytanie, ale mój qumpel miał identyczne objawy po usunięciu tego pliku, po kolei mu progsy klekały, sprawdź moźe czy go masz :roll: :roll: :roll:
neo340
Dodano
26.09.2003 18:41:07
Serdeczne dzięki EL NINO zaraz odpale sfc i lukniemy co wyjdzie.A moźesz mi powiedzieć o co biega z opcją nakladania systemu?
mobo
Dodano
26.09.2003 18:03:18
Ma – System File Checker (sfc).
Ma rowniez opcje naprawy z konsoli oraz opcje nakladania systemu.
EL NINO
Dodano
26.09.2003 14:15:44
A czy xp nie ma jakiegoś narzędzia co wyszuka zmiany w plikach systemowych i przywruci odpowiednie z cd?
mobo
Dodano
26.09.2003 13:42:13
mobo
Dodano:
26.09.2003 12:01:19
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1