WinaRaR chce haslo???

sciagnolem sobie z emula kilka plytek z muza i na jednej z nich w sumie na ktorej najbardziej mi zalezy gdy chce ja rozpakowac wyskakuje napis WPROWADZ HASLO
pojecia nie ma o co chodzi inne normalnie sie rozpakowywalu a w tym chce jakies haslo :shock:
POMOZCIE !!! BLAGAM :cry:

Odpowiedzi: 12

Pawek:
Tomi!:
gieras:
Mi sie to nigdy nie udalo

Ja kiedys zabezpieczylem malutki plik 500kb trzy literowym hasłem i próbowałem odczytać hasło tymi programami do łamania haseł, program mi pokazał źe to zajmie 23h 45min, więc lepiej dać sobie z tym spokuj, a jeśli ja uźuwam 15 literowego hasła to ile to by zajeło czasu, dni :?:

Wynika z tego, źe albo źle skonfigurowałeś program, albo miałeś wtedy przedpotopowy komputer.

Na dzień dzisiejszy złamanie 15–znakowego hasła na domowym komputerze jest w sumie niemoźliwe. Powód :?: Trwałoby to... no nie wiem... moźe 5–6 lat...

I to mnie najbardziej cieszy :D
Tomi!
Dodano
10.04.2004 18:51:26
Tomi!:
gieras:

Ja kiedys zabezpieczylem malutki plik 500kb trzy literowym hasłem i próbowałem odczytać hasło tymi programami do łamania haseł, program mi pokazał źe to zajmie 23h 45min, więc lepiej dać sobie z tym spokuj, a jeśli ja uźuwam 15 literowego hasła to ile to by zajeło czasu, dni :?:

Wynika z tego, źe albo źle skonfigurowałeś program, albo miałeś wtedy przedpotopowy komputer.

Na dzień dzisiejszy złamanie 15–znakowego hasła na domowym komputerze jest w sumie niemoźliwe. Powód :?: Trwałoby to... no nie wiem... moźe 5–6 lat... Komu by się chciało tyle czekać.

PS. Zrobiłem test. Takźe załoźyłem 3–znakowe hasło. W programie nawet ustawiłem aby brał wszystkie mozliwe znaki, jakie moźna wprowadzić z klawiatury i jakie mogą być uźyte przy tworzeniu hasła... Złamanie go zajęło 39ms...
Pawek
Dodano
08.04.2004 19:39:05
gieras:

Tomi!
Dodano
08.04.2004 19:25:05
Pawek:
gieras:
zastanawia mnie jednak to, po co takie hasla sa zakladane :?:

Zmuszają w ten sposón klientów do odwiedzenia ich strony, na której sprzedają róźne reklamy. Nikt nie kupi reklamy na stronie, na którą nikt nie wchodzi.
no tak, na to nie wpadlem. dobry pomysl ktos mial :twisted:
gieras
Dodano
08.04.2004 18:55:23
gieras:

Zmuszają w ten sposón klientów do odwiedzenia ich strony, na której sprzedają róźne reklamy. Nikt nie kupi reklamy na stronie, na którą nikt nie wchodzi.
Pawek
Dodano
08.04.2004 18:53:39
gieras
Dodano
08.04.2004 18:47:23
Pawek zwracam Ci honor, musialem przy wpisywaniu tego hasla pominac jakis znak.
Wielkie dzieki za pomoc!
Doktor X
Dodano
08.04.2004 17:44:39
niestety Pawek:( po wpisaniu www.goldesel.6x.to nadal nic...
kurcze jak to rozwiazac??
Doktor X
Dodano
08.04.2004 17:30:11
Pawek:
Hasło to: www.goldesel.6x.to

Chociaź nie wiem, czy powinienem je podawać... :?

Takie hasło podane jest na ich stronie :? Nigdy nie miałem z nim problemów. Chyba źe to nie ten plik, ale wątpie, bo hasło to oni raczej mają zawsze to samo. :roll:
Pawek
Dodano
08.04.2004 17:14:06
a czy w tytule pliku niema jakies wzmianki jak mowi pawek o releasie i jego autorze ?
gieras
Dodano
08.04.2004 17:10:51
sciagalem z tej strony link go emula ale jak teraz popatrzylem to zadnej wzmianki o hasle nie ma:( moze cos przeoczylem popatrzcie sami http://www.coś_tam_coś_tam

Rugulamin poczytaj
SLAY3R
Doktor X
Dodano
08.04.2004 17:08:45
Hasło na pewno znajdziesz na stronie grupy, która opracowała release.

Co do programów łamiących hasła, to nie ma źadnej filozofii. Po prostu generują zadane ciągi znaków i jak natrafią na ten prawidłowy, to poinformują (jeśli hasło jedt długie, to łatwo sobie uświadomić ile istnieje kombinacji kodu – dlatego moźe to trwać bardzo długo).

Na forum jest kilka topiców na ten temat – poszukaj.
Pawek
Dodano
08.04.2004 17:01:27
Doktor X
Dodano:
08.04.2004 16:23:40
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1