Winamp + Wizualizacja Stroboskop **HELP**
Witam poszukuje wizualizacji do winampa chodzi mi o to zeby z monitora zrobic stroboskop ze strony winamp com sciagnolem crazy 2 (dance) ale cochwile prosi o rejstracje a niemam serialu
moze zna ktos inne wizualizacje
moze ma z was ktos serial ?
moze zna ktos inne wizualizacje
moze ma z was ktos serial ?
Odpowiedzi: 20
nie wiem ;] musisz poszukac na stronie nultsoftu. ja kidys mialem taki programik do robienia generator =]
A wiesz chociaź jak co ?? Teź chciałbym miec takiego własnego plug–ina :DDD
a to wszystko moźna zrobić samemu
co nie patrzył na Adama?
:shock:
co nie patrzył na Adama?
:shock:
wiesz ja mam ich 500 mozna sciagnac rowniez ze strony nultsoftu kazdy ma inne gusta a on nie napisal o swoich wiec mu nie moge powiedziec poczekamy zobcazymy niech narazie odpisze
w takim razie mozesz napisac jaka wtyczka jest potrzebna ?Maciek:a co pisalem??? odpowiednia wtyczka wszystko zlatwia moze rowniez samemu zrobic taka
Teź się zastanawiałem!! Ale jak??? I w jakim jezyku, jest tez taki sotf stroboskop1.2 facet na allegro sprzedaje bo 3 zeta!!
a co pisalem??? odpowiednia wtyczka wszystko zlatwia moze rowniez samemu zrobic taka
taki z tego stroboskop jak z koziej d.... traba.
CHRYSLER`owi chodzi chyba o zwykly stroboskop, taki zeby ekran poprostu migal bialym swiatlem i tyle :roll:
CHRYSLER`owi chodzi chyba o zwykly stroboskop, taki zeby ekran poprostu migal bialym swiatlem i tyle :roll:
one chodza pod rytm muzy lecz one byly tworzone "na szybko" przez uzytkownikow winampa sciagnij oryginalne poniewaz wtyczki uzytkownikow odpowiadaja np tylko rytmom basu czy innych dzwiekow a nie wszystkich jakie tylko sa
Tak tylko szkoda źe nie idze w rytm muzyki tak jak sa w WMP, a czy moźe jest do niego taka wtyczkach, bo wizyalizacje tam chodza pod wpływem muzy!!
mozna oczywiscie w nim dac full scren i inne wtyki :) a tobi mefisto pasuje???
I co moźe być taki stroboskop co ??
zrobilem maly update i jsuh dziala :)
Znalazłem na googlach http://snista.w.interia.pl/winampwiz.htm
Ale to chyba nie jest do winampa???
Ale to chyba nie jest do winampa???
Ej mam problem bo nie widze tego zdjęcia a chciałby m:D
Ej mam problem bo nie widze tego zdjęcia a chciałby m:D
wiem co to strogoskop i w winampie jest moge przeslac skrina jak nie wierzysz :) na zalaczonym screenie to widac mozna stosowac rozne wtyczki :) tu zastosowalem z gwiazkom satanistyczna oczywiscie jest wtyczka zwyklego strogoskopu ale mis ie nie podoba
Czy ty wiesz co to jest strobosko ?????? STRBOSKOP to jest blyskajaca lampa z tym ze na kompie tą lampą jest EKRAN i w standardzie winampa 100 % go niema
wlanczasz muze otwierasz okienko wideo jezeli automatycznie nie leci grzebierz w opcjach
O wporzo teź kiedyś szukałem tego, bo ja mam Winamp'a 5.05 :) I czy w piątce będzie taki "stroboskop" co ??