Winamp – i konta urzytkowników – dlaczego nie działa??

Szanowni Państwo,
Mam w domu Xp Proff oraz mam załoźone 3 konta urzytkowników. O dziwo Winamp 5.0 działa tylko na moim koncie – jako administratora na pozstałych nie chodzi. Daje się odpalić ale po 3 – 4 sek zawiesza się. Dalczego tak się dzieje – ajk moźna rozwiązać ten problem. Robienie sktotu do lnk jak równiez instalacja na poszczegolnych kontakch nie dajaźadnego efektu – tym bardziej jeźeli robię równnieź pełen dostęp n aposzczególnych kontak sytuacja się powtarza.
Czy ktoś wie jak rozwiązac przedmiotowy problem – i czy jest szansa na rozwizanie tego problemu?
Z gory dziękuję za pomoc.
Darek

Odpowiedzi: 6

Dziekuje za cenna podopowiedz –a le ten etap juz przerobilem i gdyby to bylo takie trywialne nie zajmowalbym czasu szanownych kolegow z forum. Chyba jednak nie poradze sobie z tym problemem...
Anonymous
Dodano
30.01.2004 15:17:29
Apróbuj skopiować folder z winampem zainstalowanym na koncie admina, do jakiegoś folderu innego folderu, i później z tego innego konta uruchom winampa z kopii.
Moze ten experyment się uda. 8)
SLAY3R
Dodano
30.01.2004 00:40:27
Dziekuje za informacje – ale neistety nie moge go zainstalowac na kazdych kontach osobno – bowiem – wyskakuje ostrzerzenie – iz nie mozna zainstalowac winampa powtornie. Co mam dalej zrobic?
Darek_30
Dodano
30.01.2004 00:17:50
Zauwaź brtx źe tu chodzi o winapa pięć.
Ale to moźe być dobry pomysł źeby spróbować zainstalowac na kaźdym koncie oddzielnie.
SLAY3R
Dodano
29.01.2004 20:11:54
NIe wiem skad u Ciebie z tym problem. U mnie na koncie ograniczonym WA chodzi bez zarzutu.
Jedne co zrobilem to zainstalowalem go w katalogu Uzytkownika bo nie lubie jak mi ktos skorke zmienia :)
Moja wersja WA to 2.95
brtx
Dodano
29.01.2004 19:04:31
Dlaczego załozyłeś drugi taki sam temat? I to jeszcze w dodatku w tym samym dziale. Na odpowiedź trzeba czasami trochę poczekać, a takie zakładanie topiców nic nie pomoźe, tylko śmietnik się zrobi.
Nie rób tak więcej.
Ten drugi topic usunąłem.
SLAY3R
Dodano
29.01.2004 16:49:42
Darek_30
Dodano:
29.01.2004 16:06:11
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1