Winamp – i konta urzytkowników – dlaczego nie działa??
Szanowni Państwo,
Mam w domu Xp Proff oraz mam załoźone 3 konta urzytkowników. O dziwo Winamp 5.0 działa tylko na moim koncie – jako administratora na pozstałych nie chodzi. Daje się odpalić ale po 3 – 4 sek zawiesza się. Dalczego tak się dzieje – ajk moźna rozwiązać ten problem. Robienie sktotu do lnk jak równiez instalacja na poszczegolnych kontakch nie dajaźadnego efektu – tym bardziej jeźeli robię równnieź pełen dostęp n aposzczególnych kontak sytuacja się powtarza.
Czy ktoś wie jak rozwiązac przedmiotowy problem – i czy jest szansa na rozwizanie tego problemu?
Z gory dziękuję za pomoc.
Darek
Mam w domu Xp Proff oraz mam załoźone 3 konta urzytkowników. O dziwo Winamp 5.0 działa tylko na moim koncie – jako administratora na pozstałych nie chodzi. Daje się odpalić ale po 3 – 4 sek zawiesza się. Dalczego tak się dzieje – ajk moźna rozwiązać ten problem. Robienie sktotu do lnk jak równiez instalacja na poszczegolnych kontakch nie dajaźadnego efektu – tym bardziej jeźeli robię równnieź pełen dostęp n aposzczególnych kontak sytuacja się powtarza.
Czy ktoś wie jak rozwiązac przedmiotowy problem – i czy jest szansa na rozwizanie tego problemu?
Z gory dziękuję za pomoc.
Darek
Odpowiedzi: 6
Dziekuje za cenna podopowiedz –a le ten etap juz przerobilem i gdyby to bylo takie trywialne nie zajmowalbym czasu szanownych kolegow z forum. Chyba jednak nie poradze sobie z tym problemem...
Apróbuj skopiować folder z winampem zainstalowanym na koncie admina, do jakiegoś folderu innego folderu, i później z tego innego konta uruchom winampa z kopii.
Moze ten experyment się uda. 8)
Moze ten experyment się uda. 8)
Dziekuje za informacje – ale neistety nie moge go zainstalowac na kazdych kontach osobno – bowiem – wyskakuje ostrzerzenie – iz nie mozna zainstalowac winampa powtornie. Co mam dalej zrobic?
Zauwaź brtx źe tu chodzi o winapa pięć.
Ale to moźe być dobry pomysł źeby spróbować zainstalowac na kaźdym koncie oddzielnie.
Ale to moźe być dobry pomysł źeby spróbować zainstalowac na kaźdym koncie oddzielnie.
NIe wiem skad u Ciebie z tym problem. U mnie na koncie ograniczonym WA chodzi bez zarzutu.
Jedne co zrobilem to zainstalowalem go w katalogu Uzytkownika bo nie lubie jak mi ktos skorke zmienia :)
Moja wersja WA to 2.95
Jedne co zrobilem to zainstalowalem go w katalogu Uzytkownika bo nie lubie jak mi ktos skorke zmienia :)
Moja wersja WA to 2.95
Dlaczego załozyłeś drugi taki sam temat? I to jeszcze w dodatku w tym samym dziale. Na odpowiedź trzeba czasami trochę poczekać, a takie zakładanie topiców nic nie pomoźe, tylko śmietnik się zrobi.
Nie rób tak więcej.
Ten drugi topic usunąłem.
Nie rób tak więcej.
Ten drugi topic usunąłem.
Strona 1 / 1