Winamp 5.24...
Zainstalowałem nie dawno Winampa 5.24 i po każdym zamknięciu pojawia się ten błąd.
Dział FAQ przejżałem, zrobilem test pamięci RAM, Update-towałem Windowsa(XP Home PL) i nic. Winampa instalowałem od nowa(skasowałem w całosci poprzednią wersje). Na forum też szukałem i nic nie znalazłem.
Mój komputer - Intel Celeron 2400 MHz
- MSI Gefoece 4 MX 440(najnowsze stery od Nvida)
- 512 MB Ramu
Może to tak nie przeszkadza w użytkowaniu Winampa ale zawsze lepiej jest kiedy wszystko gra.
Pozdro!
Dział FAQ przejżałem, zrobilem test pamięci RAM, Update-towałem Windowsa(XP Home PL) i nic. Winampa instalowałem od nowa(skasowałem w całosci poprzednią wersje). Na forum też szukałem i nic nie znalazłem.
Mój komputer - Intel Celeron 2400 MHz
- MSI Gefoece 4 MX 440(najnowsze stery od Nvida)
- 512 MB Ramu
Może to tak nie przeszkadza w użytkowaniu Winampa ale zawsze lepiej jest kiedy wszystko gra.
Pozdro!
Odpowiedzi: 1
i oczywiście nie masz podlręconych podzespołów,bo u mnie kiedyś
winowajcą tego komuniktu był podkręcony procesor,powodował błedy i
takie komunikaty.Przetestowałeś pamięć(szkoda ,że nie napisałeś jaki
wynik testu,ale pewnie jest sprawna),oraz zrobiłeś pare innych
rzeczy.Zajrzyj jeszcze do dziennika błedów,kliknij dwa razy na bład,być
może winamp gryzie się z jakimś problemem , a zazwyczaj dziennik
informował mnie o takiej sytuacji.Oczywiście nie dosłownie
informował,ale można było się łatwo domyśleć.
Strona 1 / 1
Komputer mam całkowicie nie ruszany a w podglądzie zdarzeń nic nie ma o tym błędzie(może w złą kategorie patrzę ale raczej to ta-Podgląd zdarzeń -> Aplikacje).<br /><br />P.S. Dziwne ale do podglądu zdarzeń moge się dostać jedynie przez kliknięcie PPM na Mój komputer i wybranie zarządzaj. Przez panel sterowania i wydajność i konserwacja nie moge wejść-są tam 2 pozycje: Net framework configuration i Net framework wizard.Komputer mam całkowicie nie ruszany a w podglądzie zdarzeń nic nie ma o tym błędzie(może w złą kategorie patrzę ale raczej to ta-Podgląd zdarzeń -> Aplikacje).<br /><br />P.S. Dziwne ale do podglądu zdarzeń moge się dostać jedynie przez kliknięcie PPM na Mój komputer i wybranie zarządzaj. Przez panel sterowania i wydajność i konserwacja nie moge wejść-są tam 2 pozycje: Net framework configuration i Net framework wizard.
Komputer mam całkowicie nie ruszany a w podglądzie zdarzeń nic nie ma o tym błędzie(może w złą kategorie patrzę ale raczej to ta-Podgląd zdarzeń -> Aplikacje).<br /><br />P.S. Dziwne ale do podglądu zdarzeń moge się dostać jedynie przez kliknięcie PPM na Mój komputer i wybranie zarządzaj. Przez panel sterowania i wydajność i konserwacja nie moge wejść-są tam 2 pozycje: Net framework configuration i Net framework wizard.