win xp sp3 i ALC888
Odpowiedzi: 13
-
[quote=Veers]No to czekamy w takim razie na to co system pisze w Podglądzie Zdarzeń Systemowych.[/quote] :/ Ten stoi na 26 października 2009 :[
-
[quote=frescol] :/ Ten stoi na 26 października 2009 :[[/quote] Mam rozumieć że po 26 października nie masz ABSOLUTNIE ŻADNYCH zarejestrowanych zdarzeń w systemie ? Jeśli tak - to problem braku dźwięku jest twoim najmniejszym problemem ....
-
[quote=Veers]Mam rozumieć że po 26 października nie masz ABSOLUTNIE ŻADNYCH zarejestrowanych zdarzeń w systemie ? Jeśli tak - to problem braku dźwięku jest twoim najmniejszym problemem ....[/quote] Z powodu braku zarejestrowanych zdarzeń nie mam żadnego problemu - system działa tak samo jak działał - ciągle z wyłączającym się dźwiękiem ;/
-
[quote=Veers]Eeee - no Ucho trochę mnie przeskoczył - ale mea culpa: chodziło mi o Gigabaytowy Dynamic Energy Saver :D[/quote] Pudło - nie używam takich aplikacji. Nawiasem mówiąc zastanawiam się czy przypadkiem panowie z micros%$#^ nie dali ciała po całości w tym temacie ;> szukałem tematu na angielskojęzycznych stronkach i z tego co się doczytałem tam (i próbowałem według opisów ichnich problem rozwikłać --> nadal nic ) dużo ludzi ma tego rodzaju problem :(
-
[quote=Ucho]Sprawdź jeszcze Podgląd zdarzeń na błędy. Przy okazji sprawdź też czy przypadkiem nie masz konfliktu przerwań. [/quote] Niestety żadne z powyższych
-
[quote=frescol][quote=Ucho]Sprawdź jeszcze Podgląd zdarzeń na błędy. Przy okazji sprawdź też czy przypadkiem nie masz konfliktu przerwań. [/quote] Niestety żadne z powyższych[/quote] [quote=frescol][quote=Veers] No to czekamy w takim razie na to co system pisze w Podglądzie Zdarzeń Systemowych.[/quote] :/ Ten stoi na 26 października 2009 :[[/quote] No to jak z tym Podglądem ? Mniemam, że czysty.