win xp pro pl – sp2
witam
mam kilka pytań
1. czy jest dostępny sp2 do xp pro pl?
2. gdzie w kompie sprawdzic czy posiadam sp1 (mam kompa od niedawna)?
3. czy do sp2 jest potrzebny sp1?
4. czy jezeli odinstaluje windowsa to czy przy ponownej instalacji bede musial ponownie instalowac sp2?
5. czy oplaca sie instalowac sp2?
z gory dziekuje za odpowiedzi
mam kilka pytań
1. czy jest dostępny sp2 do xp pro pl?
2. gdzie w kompie sprawdzic czy posiadam sp1 (mam kompa od niedawna)?
3. czy do sp2 jest potrzebny sp1?
4. czy jezeli odinstaluje windowsa to czy przy ponownej instalacji bede musial ponownie instalowac sp2?
5. czy oplaca sie instalowac sp2?
z gory dziekuje za odpowiedzi
Odpowiedzi: 8
SP2 zawiera wszystkie poprawki z SP1.
Moźna go instalować na SP1,moźna teź na czysto.
Jeźeli to świeźy system to po co jedynka ?
Moźna go instalować na SP1,moźna teź na czysto.
Jeźeli to świeźy system to po co jedynka ?
To jest najzwyczajniej obojetne w jaki sposob – czy na czysty system czy na SP1 z jakimis tam update.
marifo:Czy posiadając Win XP Pro z SP1 i zainstalowanymi wszystkimi aktualizacjami krytycznymi jakie dotychczas się pojawiły moźna śmiało instalować SP2 czy trzeba go zainstalować na świeźej instalce Xpeka?
nie no, co Ty. SP2 mozna a nawet trzeba instalowac na SP1 i wszystkich poprawkach – ja tak zrobilem i chyba sporo osob tez.
pozdrawiam, Marcin
Witam
Dorzucę jeszcze pytanko.
Czy posiadając Win XP Pro z SP1 i zainstalowanymi wszystkimi aktualizacjami krytycznymi jakie dotychczas się pojawiły moźna śmiało instalować SP2 czy trzeba go zainstalować na świeźej instalce Xpeka?
Pozdrawiam
Dorzucę jeszcze pytanko.
Czy posiadając Win XP Pro z SP1 i zainstalowanymi wszystkimi aktualizacjami krytycznymi jakie dotychczas się pojawiły moźna śmiało instalować SP2 czy trzeba go zainstalować na świeźej instalce Xpeka?
Pozdrawiam
Dodam coś jeszcze.
SP2 ledwo co wyszedł a juź pojawiają się do niego fixy.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;%5bLN%5d;884020
SP2 ledwo co wyszedł a juź pojawiają się do niego fixy.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;%5bLN%5d;884020
jak ad2 , to ad2 – w uruchom wpisanie "winver" – bez cudzusłowu i kliknięcie OK spowoduje wyswietlenie tej informacji.
ad2. po prostu sprawdz PPM na moj komputer/wlasciwosci i system i jesli tak jak napisał MarcinX instalowałes ale zapomniales o tym badz masz WinXP z wbudowanym Sp1 powinno byc napisane dodatek Service Pack 1
ad1.nie
ad2.Aida,ale jeśli nie instalowałeś,a to nie był pirat z zintegrowanym packiem to nie masz.
ad3.nie
ad4.tak,chyba źe zintegrujesz go na kopii
ad5.w tej chwili opinie są podzielone zobaczymy za jakiś czas.
ad2.Aida,ale jeśli nie instalowałeś,a to nie był pirat z zintegrowanym packiem to nie masz.
ad3.nie
ad4.tak,chyba źe zintegrujesz go na kopii
ad5.w tej chwili opinie są podzielone zobaczymy za jakiś czas.
Strona 1 / 1